Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]GondorMT2

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem grałem na Xenoxie zawsze w 6/7 bonie wbijałem 25k pż i potwory podobno te serwery różnią się tylko ilością expa jednak nie i teraz niemam pojęcia jakie bony w 6/7 wbić żeby łatwo się expiło w av bo jednak 6k pż to za mało. Ile wbić śr na Gondorze bo 50 wbija się masakrycznie ciężko na Xenoxie godzina i wbite a z Gondorem męcze się już 3-4 dni.

Opublikowano

Zrób 15k pż+, bony na blok ataku, 40sr+ z kd do expa, 20% obrażeń do PŻ i dasz radę spokojnie. Dodatkowo możesz zrobić bony na grote.

Opublikowano

@Up Yhym, tylko, że te 15kk to na orkach nie wyżyjesz na Gondorze :) Więc się nie udzielaj jak nie wiesz ^.^

@Top 6/7 zrób 6 K PŻ 10 na potwory i spróbuj KD Vitala +8/9 skołować. Wiem, że na Gondorze teraz o nie ciężko, ale zawsze trzeba spróbować. Miecz 45Sr+ KD Potwora +7/8/9 (8 albo 9 jeśli masz/stać Cię). Buffa skołuj - full inta najlepiej ile się da na bieżący lvl i jedziesz :)

Opublikowano

@Up Yhym, tylko, że te 15kk to na orkach nie wyżyjesz na Gondorze :) Więc się nie udzielaj jak nie wiesz ^.^

@Top 6/7 zrób 6 K PŻ 10 na potwory i spróbuj KD Vitala +8/9 skołować. Wiem, że na Gondorze teraz o nie ciężko, ale zawsze trzeba spróbować. Miecz 45Sr+ KD Potwora +7/8/9 (8 albo 9 jeśli masz/stać Cię). Buffa skołuj - full inta najlepiej ile się da na bieżący lvl i jedziesz :)

To chyba nei wiesz na czym polega bon 20% do pż oraz blok ciosów.

Co Ci da np 50k PŻ jak i tak zejdziesz po 10sec bo nie masz nic na defa?

top.

Zapomniałem dodać, że jeszcze zrób bony na regeneracje PŻ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...