Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na rangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PvPLevel

Głupi jesteś czy tylko udajesz?

Raczej takiego nie ma, ale jest plugin ze po np godzinie grania dostajesz. Pozdrawiam. Ewentualnie mozesz kogos poprosic aby ci napisal, to raczej nie bedzie trudne:)

Znasz kogoś kto mógłby mi takowy plugin napisać? Chodzi mi tylko o to że po piętnastu killach zmienia range z gracz na rycerz którą mam w permissionsex.

Opublikowano

Jest taki plugin, w którym ranga się zmienia co ileś punktów. Czyli u cb można, by przyjąć, że 1 pkt. w pluginie to 1 zabójstwo.

Tak jak pisałem ustawisz sobie 1 pkt = 1 Dead

Wystarczy trochę ruszyć głową i użyć do tego plugin działający na tej samej zasadzie

Tutaj masz linki:

Dowload

Poradnik

logo.png

Opublikowano

Jest taki plugin, w którym ranga się zmienia co ileś punktów. Czyli u cb można, by przyjąć, że 1 pkt. w pluginie to 1 zabójstwo.

Tak jak pisałem ustawisz sobie 1 pkt = 1 Dead

Wystarczy trochę ruszyć głową i użyć do tego plugin działający na tej samej zasadzie

Tutaj masz linki:

Dowload

Poradnik

Ten plugin byłby nawet wygodniejszy tylko nie mogę go skonfigurować, nie działa mi

Ma ktoś inny plugin>?

Opublikowano

A co Ci dokładnie nie działa?

Gdy chcę coś zrobić np wpisać komendę /rankstats to wywala błąd w konsoli i wyłącza serwer, nawet nie wiem co to za błąd bo odrazu okienko znika, reinstalowałęm go, permissions ok itp ale nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...