Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer dla noobów

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś zna specjalny serwer na niskie lvle?

Ja mam 2 i jestem jechany jak chcą. Dołącza mnie do 30lvl itd. Pomocy!

Daje like!

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Po pierwsze raczej takich serwerów nie ma, a po drugie po prostu graj i graj. Parę dni i będziesz grał znośnie. Po prostu musisz zatrybić. Każdy musiał jakoś zacząć i lamić. Wyrobisz się.

Opublikowano

Po pierwsze raczej takich serwerów nie ma, a po drugie po prostu graj i graj. Parę dni i będziesz grał znośnie. Po prostu musisz zatrybić. Każdy musiał jakoś zacząć i lamić. Wyrobisz się.

Ale ja wgl nie ogarniam... O co tam wgl chodzi... Powiedz mi jedno: Dlaczego jak ze snajperki strzelam to nie trafiam?Celuje w heada i strzelam a pocisk 10m dalej :/

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Bo zapewne nie uwzględniasz fizyki pocisku. Pocisk opada. Im dalej chcesz strzelić tym wyżej musisz strzelić. No i najlepiej chwilkę przed strzałem zatrzymaj oddech (Lshift). Wtedy luneta nie będzie Ci się bujać.

Opublikowano

...a kupiłeś BF 3 na promocji? No to trafnie myślałem, że zaczyna się sezon na noobów.

Snajper jest dla osób którzy umieją grać ogólnie, polecam ci najpierw się nauczyć grac a później zabrać się za snajpera.

461151420292002410470.png
Opublikowano

ja gram od niedawna w BFA 3 mam 29 LV też lamiłem lamiłem chyba do 15 LV a teraz jestem nawet na 4 miejscu w meczu w tabeli po prostu musisz się w czuć zagraj najlepiej z kimś z kimś będzie ci się lepiej grało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...