Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłaca się grać w Call of Duty MW3

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam opłaca się grać w Call of Duty MW3 ?? ja tam coś grałem nawet mi dobrze szło

ale straciłem motywację przez Chaterów na serwerach .....

Opublikowano

Jak najbardziej się opłaca.

Ja w MW3 pykam już jakiś czas. Co prawda spotykam co jakiś czas cheaterów, lecz naprawdę bardzo często da się ich uniknąć. Zmiany i dodawanie nowych rzeczy pokazuje mi, że cały czas pracują nad tą gierką.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Bardzo dobra gra taktyczna, tak jak kolega napisał. Jeżeli nie mw3, to inna część z serii MW :> Pomijając, to, że są cheaterzy, to jak dobrze grasz, to na pewno nawet ich aimbot przy tobie przysłabnie :> Tak więc kupuj, jeśli masz okazje ( w empiku nie polecam, jest za 150zł, a ja kupiłem w pudełku za 100 na allegro ;D)

x

Opublikowano

okej dziękuje jeśli ktoś che z zemną pograć w MW3 możecie mi pisać na PW mam skype oraz Team Speak 3 dobre mikro i Skype (mam 15 lat po mutacji )

Szukam osoby która mi wytłumaczy co i jak

Opublikowano

Hack który potrafi zatrzymać mecz (czy to globalny czy to rankingowy) czyli gra się kończy tak jakby host w prywacie zakończył grę , możesz tak tym co rundę przysapmować żeby wymusić u czitera jego wyjście z lobby

Opublikowano

Hack który potrafi zatrzymać mecz (czy to globalny czy to rankingowy) czyli gra się kończy tak jakby host w prywacie zakończył grę , możesz tak tym co rundę przysapmować żeby wymusić u czitera jego wyjście z lobby

VAC to wykrywa ?

9368_gold.png

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam maksymalny lvl i prestż. Widzę w mw3 coraz więcej cziterów, ale jeśli ktoś umie grać to żaden aimbot i wh nie pomogą cziterowi. Ja osobiście rozwalam wszystkich z usp bez żadnego zgonu. Bardzo polecam mw3 przynajmniej dla samej kampanii i copa. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

cheaterzy byli sa i beda :D czy to w mw3 czy bf3 :D ale przynajmniej steam banuje tych na darmowkach osobiscie cheatera spotykam raz na tydzien moze

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie, to gierka super. Duzo czasu spedziłem na grze i stwierdzam ze się opłaca ;) Ja osobiscie gram na PS3 i jest super, na poczatku trudno bo sterowania nie moglem ogarnac :D ale teraz to juz o wiele lepiej :)

p2a4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...