Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymagania sprzętowe

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy opyla mi sie sciągac ta gre mam 
procka i3  2 rdzeniówke 2.7 na 1 . 
4gb ramu 
i karte Intela  Hd graphic co pobiera mi  ramy na karte z ramów kompa a czytalem ze gra wymaga 2gb ramu takze do  1 gb mi karta moze pobrać  ( i podkresle ze wiem ze to jest zintegrowana karta. .. ) 

Czy da rade to odpalić ? /

// http://www.mpcforum.pl/topic/863914-czy-pójdzie-mi-tera-online-sprawdź-wymagania-systemowe

Zamykam

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Minimalne

green_checkmark.gif CPU Minimum: Intel Pentium 4 3.2GHZ/AMD Athlon64 3200+ You Have: Intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz drivers-updates.gifClick here for the latest CPU drivers.

green_checkmark.gif CPU Speed Minimum: 3.2 GHz You Have: 3.1 GHz Performance Rated at: 6.98 GHz green_checkmark.gif RAM Minimum: 2 GB You Have: 4.1 GB green_checkmark.gif OS Minimum: Windows XP/Vista/7 You Have: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit drivers-updates.gifClick here for the latest Windows drivers.

green_checkmark.gif Video Card Minimum: NVIDIA GeForce 7600 GT or ATI Radeon X1600 XT (for Laptops: ATI Mobility Radeon HD4870 or,NVIDIA GTX 200M series) You Have: GeForce GT 520 drivers-updates.gifClick here for the latest Video Card drivers. Features: Minimum attributes of your Video Card Required You Have

green_checkmark_small.gif Video RAM 256 MB 2.7 GB

green_checkmark_small.gif Pixel Shader version 3.0 5.0

green_checkmark_small.gif Vertex Shader version 3.0 5.0
green_checkmark.gif Free Disk Space Minimum: 25 GB You Have: 1.7 TB

Rekomendowane

CPU Recommended: AMD Athlon 64 X2 6000+ or INTEL Core 2 Duo E6750 You Have: Intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz drivers-updates.gifClick here for the latest CPU drivers. blue_i.gif CPU Speed Recommended: Info You Have: 3.1 GHz Performance Rated at: 6.98 GHz

green_checkmark.gif RAM Recommended: 2 GB You Have: 4.1 GB

green_checkmark.gif OS Recommended: Windows XP/Vista/7 You Have: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit drivers-updates.gifClick here for the latest Windows drivers.

green_checkmark.gif Video Card Recommended: ATI Radeon HD 3870 or NVIDIA Geforce 8800 GT You Have: GeForce GT 520 drivers-updates.gifClick here for the latest Video Card drivers. Features: Recommended attributes of your Video Card Required You Have

green_checkmark_small.gif Video RAM 256 MB 2.7 GB

green_checkmark_small.gif Pixel Shader version 3.0 5.0

green_checkmark_small.gif Vertex Shader version 3.0 5.0
green_checkmark.gif Free Disk Space Recommended: 25 GB You Have: 1.7 TB

Nie sugeruj się tymi ptaszkami bo to mój pc xD wyniki po chodzą z can you run it. Ogólnie komp mam w miarę tylko karta graf. ale poszło by :) Pomogłem? Daj LIKE!

76561198033711010.png

Opublikowano

Ja posiadam 3gb ramu, 32bitowa Vista, procesor Pentium dual core 2.6ghz, grafika radeon HD 6450. Nie jest to dobra konfiguracja sprzętowa jak na te lata, ale komputer ma prawie 4 :)
Co do Tery to chodzi mi na minimalnych, w mieście trochę się przycina ale ogólnie daję radę :)

Opublikowano

Masz 32 bitowa wersje visty :D? Ja dokladnie mam 64 Windowsa 7 ultimate z płytka 600 stowek dalem i jest na wszelki wypadek + powiem tak karte graficzna sie nie martwie ;d Bo ona jest dobra gdyz czerpie ramy z kompa na karte i ja odpalilem gotchica 4 na kompie tyle ze po 40 minutach gry karta sie przegrzewa a widze ze to nawet nie ma 1/2 wymagan takich jak gothic takze dziekuje za rady ;d i uwazam iz pojdzie SCIĄGAM :D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...