Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plikostrada - musze płacić?

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Dzisiaj dostałem takiego e-maila

Szanowny Panie,

Serdecznie dziękujemy za zamówienie pakietu podstawowego usługi Plikostrada.

W dniu 11.01.2013 o godzinie 16:28:15 przy użyciu komputera o adresie fizycznym IP 164.127.185.229, zawarł Pan umowę o świadczenie usługi Plikostrada w pakiecie podstawowym, obejmującym dwunastomiesięczny dostęp do serwerów sieci Usenet z łącznym limitem transferu danych wynoszącym 122 GB.

Fakt, iż nie odstąpił Pan od umowy w terminie pierwszych 14 dni od jej zawarcia, świadczy o tym, iż nasza usługa musiała spełnić Pańskie oczekiwania. Zapewniamy, iż dołożymy najwyższych starań aby zamówiona usługa była świadczona bez zakłóceń przez cały okres obowiązywania umowy.

Przypominamy, iż w zamian za udostępnioną usługę, zobowiązał się Pan do uiszczenia jednorazowej opłaty abonamentowej w wysokości 96 złotych.

Prosimy o uregulowanie należności na poczcie lub poprzez przelew bankowy, w terminie do dnia 05.05.2013, podając następujące dane odbiorcy:

Nazwa odbiorcy: Smart Tech Connect Ltd , P.O. Box 450676, Dubaj, ZEA
Rachunek bankowy odbiorcy w Polsce: 14 1750 1312 6860 1000 0003 2922
Tytuł płatności: abonament – [email protected]
Kwota: 96 PLN

W przypadku pytań prosimy o kontakt poprzez wysłanie wiadomości na adres e-mail [email protected]

Życzymy udanego korzystania z udostępnionej usługi.

Z pozdrowieniami,
Zespół Plikostrada.pl

Nie przypominam sobie ,żebym sie rejestrował na tej stronie, a co dopiero coś pobierał.

Co mam zrobić?

Jak stara to zobaczy to wpaddnie w szał

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Czyli nic sie nie stanie jak nie zapłace?

Jak to kolejny pobieraczek? Możecie mi wytłumaczyć?

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Czyli nic sie nie stanie jak nie zapłace?

Jak to kolejny pobieraczek? Możecie mi wytłumaczyć?

Pobieraczek to taka fundacja dzieci ktore cało z powodzi wyszły. ^^

Grozili wszystkim sądem bo sie na ich stronie zarejestrowali... gówno z tego wyszło nikt rozprawy nie miał a chcieli tylko kase wyludzac to jest identyczna sytuacja, olej to albo jeszcze ich zgłoś lepiej ze cie przesladuja

Opublikowano

Dzięki wielkie. Temat można zamknąć.

Opublikowano

To ci sami ludzie co prowadzą pobieraczka jeżeli jesteś pełnoletni wejdź na

http://www.pozywamy-zbiorowo.pl/

Zarejestruj się i opisz im sprawę.Ja czułem problem ze strony pobieraczek nie płacę im jak każdy bo z tego co wiem oni jeszcze nie zgłosili żadnej sprawy do sądu tylko ludzie na nich.

Jeżeli jesteś nieletni jak ja to o żadnej umowie nie ma mowy - więc ci mogą naskoczyć.

Jak nie zapłacisz to ci wyślą jeszcze z dwa takie e-maile najlepiej nie otwieraj i się nie martw.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

TO super.

Jetsem nieletni - mam wyjabane

Opublikowano

A podawałeś prawdziwe dane ? jak tak to do 4 dni przyjdzie ci list do domu ale przygotuj rodziców,że to oszuści i żeby nie płacili.Albo bądź szybki i zerkaj codziennie do skrzynki na listy i spal to.

Jak podałeś fałszywe to lepiej jeszcze bo się rodzice nie dowiedzą jak nie chcesz im mówić.

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Nie pamiętam ,żebym sie tam logował wgle.

Opublikowano

Dobra lepiej o tym zapomnij i karz to zamknąć modkowi.

Ja daje sobie spokój i myślę o czymś innym bo przez to tylko spać nie można i tak dalej.A jak na prawdę się stresujesz zadzwoń na bezpłatną infolinię UOKiK działa od pn do pt w godzinach 9:00-17:00 i pogadaj z nimi :

http://www.uokik.gov.pl/kontakt.php

1370621278-U708240.png

By me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...