Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xx

Tymianek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadacie parkoury? Bo na skyblockach są z nagrodami ;d.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Hahahaha... Pisałem sobie z h@ na /msg a admin to podglądał.. Pisałem o adminie, żeby sprawdzić "czy mi ob***gnie", NA PW PODKREŚLAM, i dostałem bana na 2h ahahah. Nie polecam serwera. Na maxa śmieszni admini.

A na PW mogę robić sobie co chcę więc nie wiem jakim prawem on podglądał, zero prywatności.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Czy jest coś dziwnego w tym, że wiedziałeś że admini czytają msg, mimo wszystko z premedytacją zapytałeś mnie

Czy adminka mi obciągnie?

i dostałeś za to bana?

Opublikowano

Tak. od Twojego śmiesznego admina, mimo iż TO JEST PW i mam prawo pisać tam co mi się podoba. Odbanujesz mnie?

Opublikowano

I widać, że zero ogaru, PW TO PRYWATNE MIEJSCE....

Opublikowano

Ale co to ma do czego? Napisałem już że nie ważne czy nasze wiadomości czytałbym tylko ja czy wszyscy, i tak i tak skończyłbyś z 2h banem, jednak nie zdążyłem tego zrobić i inny admin mnie wyręczył.

Opublikowano

Zakaz umieszczania linku do forum w publikacji serwera.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...