Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] serwa rl map z expem 2-3 bez "stage exp"

Dollarman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z expem 2-3 bez stage, to wątpie. Ale widze, że ruszył telania.net - Prawdopodobnie to Enibia, ale wejdź i sprawdź sobie zakładke Server Info widziałem, że w top 1 jest 190lvl.Więc jakieś szanse możesz mieć aby zagrać tam.A jeśli nie obchodzi Cię top lvl, to może shadowcores.twifysoft.net pod Tibie 9.90+.

Raczej nic więcej nie moge Ci polecić.

PS.Jeżeli szukasz ots'a exp 2-3, to nie lepiej zagrać na Aurera/Aurora do wtorku jest exp x3. Potem wraca x2.

Więc jaki sens jest grać na otsach 2-3 exp ? :) + redbota możesz sciągnać pod Preview, i bocić ;)

Opublikowano

talenia.net to nie enibia.pl to serwer twórców hexana.net a niedługo mój wystartuje beta testy pod nowy protokół 9.6 a exp albo a) stały x5 albo B) exp stage ale taki

1-25 x20
26-50 x15
51-75 x10
76-100 x5
101-xxx x2

We are legion, We do not forgive, We do not forget,Expect us!

6gboAN8.png?1

Opublikowano

na Aurera/Aurora nie można założyć postaci ;/

No jak pierw robisz konto to zakładasz postać gdzie kolwiek, potem wchodzisz w konto i Create Character i tam dopiero można wybrać Preview World.

PS.Przy zakładaniu nowego konta nie można na Aurora/Aurera, należy założyć byle jaką postać na byle jakim świecie.

Opublikowano

dobra mam, teraz wytlumacz mi jaki bot dziala na tym cliencie >

Ale o czym teraz mówisz, o Tibia Preview, czy jakiś ots - jesli tak to jaki Client?

Opublikowano

o tym cliencie na którym dzialaja te serwy z expem x3

Czyli mówisz o Aurera/Aurora, no okej ściągasz z Tibia.com clienta Preview w wersji 9.93 'Aktualnie'. Jeżeli chodzi o bota to w dziale Tibia, jest taki temat jak 'Tutorial Crack RedBot PRO' i tam na dole masz podany link do bota pod preview 9.93, sciagasz go 'Pamiętaj musisz mieć wyłączonego Anty-Virusa, bo uzna bota za wirusa.' Następnie sciągasz plik o rozszerzeniu .farx + fiddlera. Nie będe Ci rozpisywał jak odpalić itp, idź i poczytaj sobie, jak bedziesz miał problemy z odpaleniem bota to pisz do mnie na pw.

Opublikowano

o tym cliencie na którym dzialaja te serwy z expem x3

x3 czy x2? , na forum masz poradnik "redbot" i tam masz all opisane co zrobić.. wysil się trochę

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

x3 czy x2? , na forum masz poradnik "redbot" i tam masz all opisane co zrobić.. wysil się trochę

Wydaje mi się, że jemu chodzi o Aurera/Aurora - Bo pisałem, że do wtorku jest exp x3, potem wraca normal x2 :)

Opublikowano

Wydaje mi się, że jemu chodzi o Aurera/Aurora - Bo pisałem, że do wtorku jest exp x3, potem wraca normal x2 :)

Chodziło mi oto że pomylił się z tym bo tam x2 ale jak mówisz że do wtorku jest x3 to spoko ;), zwracam honor. Na forum ma poradnik jak zrobić redbota do tego clienta albo zawsze może kupic Bbota.

Opublikowano

Chodziło mi oto że pomylił się z tym bo tam x2 ale jak mówisz że do wtorku jest x3 to spoko ;), zwracam honor. Na forum ma poradnik jak zrobić redbota do tego clienta albo zawsze może kupic Bbota.

Owszem jeżeli ma pieniążki na wydanie to niech kupuje, ale ja jednak stosuje łatwiejszy sposób na bota, bo przecież skrakowanie RedBota to nie jest jakiś wielki problem :)

Opublikowano

Owszem jeżeli ma pieniążki na wydanie to niech kupuje, ale ja jednak stosuje łatwiejszy sposób na bota, bo przecież skrakowanie RedBota to nie jest jakiś wielki problem :)

Owszem nie jest bo to jest dziecinnie proste , ale wiesz że są tacy ludzie którzy muszą mieć wszystko na tacy podane.;)

Opublikowano

Ustawiasz Targeting, Cavebota i tyle.W Tools mozesz ustawić, aby jadł fooda, oczywiscie healing możesz ustawić żeby wrazie co się leczył.

Opublikowano

Waypointy mozesz znalesc w internecie na polskiej stronie , bo na glownej autorskiej trzeba miec zakupiona licencje zeby pobrac jakiego kolwiek waypointa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...