Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dot. reportu?

szymonidas11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie.

1. Czy jeżeli gość nie klnął na rundzie tylko mówił żebym się zamknął itd itp. A potem zreportowałem go z ,,wnerwiernia'' za obelga:nękanie. I dopisałem KLNIE. Czy administracja Lola czy coś może mnie ukarać za nie fajne postąpienie i napisanie z wielkich LITER KLNIE. ???

Opublikowano

wielkośc liter nie ma znaczenia przy reportach.

btw. co ma mówienie żebyś się zamknął do klnięcia? :O

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

wielkośc liter nie ma znaczenia przy reportach.

btw. co ma mówienie żebyś się zamknął do klnięcia? :O

Chodzi mi o to czy administracja nie potraktuje tego jako złe Klnie zamiast przeklina czy coś.

Opublikowano

Chodzi mi o to czy administracja nie potraktuje tego jako złe Klnie zamiast przeklina czy coś.

Nie, Riot nie ukara cię. Riotuś nie kara raportujących, za niestosowne raporty, sam wielokrotnie i masowo raportowałem ze śmiesznymi powodami typu "zbanujcie tego typa w imie ziemniaków" i nic mi nie jest. Wielkie litery też nie mają znaczenia.

Opublikowano

Nie, Riot nie ukara cię. Riotuś nie kara raportujących, za niestosowne raporty, sam wielokrotnie i masowo raportowałem ze śmiesznymi powodami typu "zbanujcie tego typa w imie ziemniaków" i nic mi nie jest. Wielkie litery też nie mają znaczenia.

Ty za to bana nie dostaniesz...

A po ilu reportach od kogoś jest ban i na ile on jest?

Opublikowano

A po ilu reportach od kogoś jest ban i na ile on jest?

Tego nikt nie wie. Po pewnej ilości reportów (w około 5 grach) trafia się do trybunału. I tam użytkownicy dopiero oceniają czy zostaniesz ukarany i dostaniesz bana/ostrzeżenie.

Przeważnie pierwszy ban jest na 1 dzień.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

A słyszałem, że raz ban jest na dzień potem 2 potem tydzień.. A perma można dostać?

Za dużo większe wykroczenia typu Kradzież forsy bugiem z RP. Natomiast za wulgi itp. perma raczej nie ma, a za afk na pewno nie ma. (miałem kilkunasto banowy streak tygodniowych banów)

Opublikowano

Ok dzięki wszystkim. Myślałem, że jeżeli z wnerwienia napisałem KLNIE a wcale nie klnął tylko ,,płakał w teamie'' to zreportowałem go nie słusznie i myślałem że wyciągną z tego konsekwencje ;p.

Opublikowano

1352960205_by_Malenczukowa_500.jpg?13529

Nigdy za złe raportowanie nie było banów, tylko nie rozumiem, po co się pytasz ... Gdyby RIOT miał banować za debilne bany, to połowa graczy zrobiłaby wypad, bo raportują nawet z powodu przegrania meczu przez nich samych.

Opublikowano

Funkcja raportowania jest tylko po to aby dać dzieciom radoche, nic ona nie wnosi, ale zaspokaja głód zemsty zezłoszczonych graczy w teamie :D

Co do teamtu to chłopak nawet nie będzie wiedział że go zraportowałeś.

xxx

Opublikowano

ja w jednej grze napisałem coś typu "thx for 20 stack on my mejai" ... i miałem to w banie oznaczone jako wulgaryzmy :D więc wszystko jest możliwe

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...