Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ruski serwer czy turecki

Matiass269

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem Rosyjski serwer ma wyższy średni poziom od Turcji, w oby dwóch zdarzają się czarne owce jak na każdym z serwerów, ale w Rosji jest nieco więcej dobrych graczy. Komunikacja jest całkiem w porządku, da się dogadać na prostszej wersji Angielskiego. Ja poleciłbym Rosyjski.

Opublikowano

dawajcie na ruska, spoko atmosfera, 0flame-war-u, 2skiny dostaniecie (lol xD) dotego teraz jeszcze są all champy unlocked i 40%ip więcej (ja bynajmniej mam 40%)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

dawajcie na ruska, spoko atmosfera, 0flame-war-u, 2skiny dostaniecie (lol xD) dotego teraz jeszcze są all champy unlocked i 40%ip więcej (ja bynajmniej mam 40%)

40% do 30 kwietnia, champy też . Brak flame- brak komunikacji . cała filozofia

Opublikowano

Według mnie spośród tych dwóch to bierz Ruski, darmowe skiny i chyba wyższy poziom + lepsza strefa czasowa.

Opublikowano

Szczerze powiem, że lepszym wyborem będzie Ruski (nie dla 2 skinów, 40% itd.). Ogólnie atmosfera jest git, może i czasami spotkamy czarną owieczkę, ale przecież tak jest na każdym serwerze.

Opublikowano

Powiem tak przenioslem sie na ruski

i rozaczarowalem sie

te ruskie gnoje placza ciagle o kS -.- mam tego dosyc .

brak komunikacji , pisze do niech by pisali po anigieslsku

to ci chamy odpisza " ITS RUSSIAN SERVER "

i to na tyle .. i dalej po rusku napierdalaja

~ Szukam ogarniętych ludzi do Rankedów ~
~ GG :
6057994 ~

Opublikowano

Turecki - mniej flamu a na ruskim dzisiaj gram i od razu jakieś prosy typu :i mid i have diamond on nordic a drugi koleś na to że ma "pff i have platinium on west" "west better" a na tureckim cicho każdy siedzi i ogółem łatwiej sie kieruje gierki

Opublikowano

Na ruskim prawie sami ruscy grają-.-

Nie przechodz na turecki nie oplaca się

Zapraszam na ruski

Mój nick = Solo4k

mozemy razem pograć jesli chccesz.

Do 30 sie przenies a dostanies nagrode

~ Szukam ogarniętych ludzi do Rankedów ~
~ GG :
6057994 ~

Opublikowano

Może troche więcej argumentów dlaczego sie tam przenieść (ruski) już nie chodzi o skiny, ale np jaki jest ping u nich ? i czy jest mid or troll :D ? i po becie bd mozna zakupic RP ? wie ktos ?

Opublikowano

Dobrze, przeniosłem się i poziom w porównaniu do nordica to hm... Nie mogę znaleźć porównania ... Każdy pickuje co chce bez ,żadnym zbędnych na chat "Mid , no i go mid , no i go mid or troll" po prostu każdy pickuje to co chce ... :D. Oczywiście można napisać ,że idzie się na mida i wtedy Ci zostawią , supporta pickują bez problemu , ping jest jak na nordicu nawet troszkę niższy (może to dlatego ,że mieszkam na mazurach)... Ogólnie POLECAM!!! Nawet Polacy się czasami trafiają (rzadko z tego co zaobserwowałem ,ale zawsze coś) i co najfajniejsze ogarniają + nie ma fleimu + jeszcze można się z nimi dogadać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...