Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[LISTA] Zmian,popraw,błędów.

Cziter02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat do zgłaszanie błędów, zmian , popraw. Każdy przypadek możemy opisać i podyskutować. W razie konieczności ,wszyscy razem zgłosić ten błąd.

Support ->>

https://support.leagueoflegends.com/home?rid=middle-homepage

@ Ja osobiście prosiłbym wszystkich o zgłoszeniu Retworka dla Urgota, Heimendigera, Poppy i Galio. Ich popularność jest najmniejsza.

Opublikowano

Temat do zgłaszanie błędów, zmian , popraw. Każdy przypadek możemy opisać i podyskutować. W razie konieczności ,wszyscy razem zgłosić ten błąd.

Support ->>

https://support.leagueoflegends.com/home?rid=middle-homepage

@ Ja osobiście prosiłbym wszystkich o zgłoszeniu Retworka dla Urgota, Heimendigera, Poppy i Galio. Ich popularność jest najmniejsza.

Po co rework dla Urgota i Galio i Poppy i Heimera? Przecież każdą z tych postaci idzie niszczyć tylko trzeba umieć... a to, że te postacie są trudniejsze to nie znaczy, że mają od razu dostać reworka... Lol o.O Galio, niby na co ma dostać reworka? Galio to op shit na mida, kontruje prawie wszystkich miderów ap... Urgot, gram czasem nim i wiem co można zrobić Urgotem na topie OP Range, redukcja ad, wbudowany phage, shield, op harass, redukcja armora, ult, range postać ;] Więc nie wiem o co ci chodzi z tym reworkiem, chyba, że ja czegoś nie zrozumiałem.

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...