Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serdecznie zapraszam ! [Survival+Wojny Frakcji][Parkour][Lajtowy serwer do zagrania z ziomkami]

Bielawy.srvmc.p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BLW-Craft, serwer jakiego jeszcze nie było.. ; ))

ZAPRASZAM SERDECZNIE !

IP: Bielawy.srvmc.pl Lub s57.mineserv.eu:6446

Do przedstawienia mam wam serwer o którym nie da się dużo pisać, jest to Survival + Wojny Frakcji.. Nie stworzyłem tego serwera z myślą "a.. zrobie sobie serwer, poadminuje i troche zarobie",ale z myślą o luźnej rozgrywce ze znajomymi ; ) chodzi mi tylko o dobrą rozrywkę, no i mile spędzony czas bo nawet ja jako założyciel nie mam OP i gram na survivialu ;)

Oczywiście jakoś trzeba tu przyciągnąć nowych graczy, żeby rozgrywka była jeszcze bardziej urozmaicona :)

Na tą chwilkę 10 slotów, w ciągu 3 dni zmieni się to na 20 ! Fajny parkour z nagrodami /pk join 1, prace - /jobs browse i /jobs join <nazwa>. Gildie tworzymy dopiero gdy zarobimy 2.500 Dollars /money, wg. mnie jest to bardzo dobre rozwiązanie, aby uniknąć jednoosobowych gildii, gdzie graczom chdzi tylko o claim.

Muszę wam przyznać że lagów ZERO, tak jak i ZERO nudy.

Zapraszam także do zakupu rangi [+Ziomeczek+], która dodaje do gry /fly i została stworzona tylko do umożliwienia miesięcznej opłaty serwera. (wynosi ona 30zł przy 20 slotach tak więc nie uśmiecha mi się samemu za to płacić :) ) - Więcej info u Mnie - Nikos_PL

ZAPRASZAM SERDECZNIE !

IP: Bielawy.srvmc.pl Lub s57.mineserv.eu:6446

Opublikowano

Srvmc.pl to najgorszy hosting jaki znam co chwile są lagi ... Porażka,a co do serwa to oczywiście nie ziemskie lagi.

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

Nie polecam admin z enchantowal graczowi eq... Gdy on mu dal ksiazki a ten nie mial lvlu

Spawn na odwal się...

Nie polecam!!!

5vwxw5.png

Opublikowano

Nie polecam admin z enchantowal graczowi eq... Gdy on mu dal ksiazki a ten nie mial lvlu

Spawn na odwal się...

Nie polecam!!!

Hahahaha, To była nagroda za Event :) Pozdrawiam i zapraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...