Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka zacina się przy bardzo szybkich ruchach

ShitMast3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem z myszką. Otóż gdy gram w csa, to podczas szybkiego ruchu kursor myszy zatrzymuje się w miejscu, więc muszę ruszać powoli myszką a to jest uciążliwe, ponieważ już trochę gram w tą grę i mam za dobry refleks na takie powolne ruchy. Moja mysz to Natec Genesis g33. Dodam też że mam steam i wyłączyłem akceleracje myszy ( być może zrobiłem coś nie tak ), a zmienianie priorytetu też nic nie zmienia. Prosiłbym o wszelką pomoc. A i jeśli napisałem w złym temacie bardzo proszę o przeniesienie. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Tez to miałem, myszka była zepsuta sprobój ja podłączyć do innego kompa albo wymień czytałem też gdzieś na google że trzeba coś tam zrobić w ustawieniach ale nie pamietam.

Opublikowano

A czy nikt nie zna rozwiązania bez wymiany ? :D Jeśli już konieczna jest wymiana to jakie myszki polecacie ? Tylko prosiłbym o takie, które są naprawdę dobre :P

Opublikowano

Dzieje się tak tylko i wyłącznie w cs'ie?

Nie tylko, dzieje się tak też na pulpicie, po tym jak wyłączyłem akceleracje myszki ( wcześniej sprawdzałem i na pulpicie było wszystko ok ).

Co ty się spodziewałeś to takiej myszy, jest po prostu słaba.

Mój kolega ma myszkę którą kupił 7 lat temu i u niego nie ma takiego problemu, więc to nie musi być wina myszy.

Opublikowano

Skoro nie dzieje się tak tylko w cs'ie, to jest to raczej wina myszki. Lepiej ją wymień. Mycha, którą masz jest strasznie słaba.

Podłącz jeszcze mychę do innego kompa i zobacz, czy też tak będzie się działo

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

• 2 lata później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Chciał bym odświeżyć temat ponieważ mam nową myszkę i kłopot mam tylko i wyłącznie w cs:go gdy szybciej nią rusze ta zatrzymuje się na chwile, reszta jest w porządku, na pulpicie moge ruszac jak szalony i wszystko gra, proszę o pomoc ! Mam ten problem oczywiście w cs:go, np. gdy nie wchodze do gry tylko w poczekalni wszystko jest ok,. problem tylko i wyłącznie podczas gry

Opublikowano

Też tak miałem z myszką, masz do niej sterowniki? Jeżeli masz nvidie to w liczbie wstępnie renderowanych klatek daj między 1-3. Jak nie pomoże szybkość reakcji myszki ustaw taką jaką ma monitor :P

9u2pvr.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...