Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pendrive -zwiększenie ram

DirtyBass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie można

a nawet jeśli to po co skoro to BEZSENSOWNE

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

chcesz to sprawdź, jak podłączysz pendriva masz opcje readyboost, możesz włączyć.

ReadyBoost jest tylko na windows 7 nie wiem czy na 8 też jest ale duzo ci to nie da poza tym jak masz np 4gb ramu i wykorzystasz pendrive 16 gb to z pendrivea będziesz miał tylko 4gb pseudo ramu. Lepiej sobie w sklepie kupić ram.

Opublikowano

Pamięć RAM komputera jest o wiele, wiele szybsza od pendriva więc jeśli masz np. 512MB RAMu to możesz zrobić tak (o ile ten pendrive jest szybki). Jeśli masz 1GB to też jeszcze możesz ale potem się nie opłaca bo tylko spowalniasz sobie system.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

ReadyBoost NIGDY nie służy do powiększania pamięci systemowej, jest pamięcią TYMCZASOWĄ

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jest taki program ale nie jestem pewny co do jego rzeczywistego działania, nazywa sie eBoostr Pro 3.0.1

Weź nie wypisuj mi tu tego nazwy 2 h konfigurowalo mi pendrivea, a potem wyskoczył błąd i od razu to odinstalowalem.

Opublikowano

wydaje mi sie, ze gdybys podpial dysk ssd jakis dobry, to powinno dac jakis rezultat, pendrive usb 3.0 jakis dobry tez moze cos, ale takie gowna ci spowolnia kompa

wydaje mi sie, ze gdybys podpial dysk ssd jakis dobry, to powinno dac jakis rezultat, pendrive usb 3.0 jakis dobry tez moze cos, ale takie gowna ci spowolnia kompa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...