Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift Code

MonoTei ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nie słyszałem o pudelkowej wersji. Wystarczy ze przy przelewie Minecraft.net podasz swój email i tam wyślą ci Gift-Code ;)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Oni ci daja pewnie pudelko na plycie jakies glupie rady + gif code na kartce xD

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Wersja pudełkowa kosztuje 200zł na allegro zapewne zawiera plyte , i instrukcje a gifft code gdzieś z tyłu na instrukcji

sygnaturailx.jpg

Opublikowano

Wersja pudełkowa kosztuje 200zł na allegro zapewne zawiera plyte , i instrukcje a gifft code gdzieś z tyłu na instrukcji

Nie koniecznie ;) Ja kupowałem pudełkowa wersje za ~90 zł :)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Nie lepiej kupić odrazu na acconaut? Ja wysłałem przelew w styczniu(85zl) i miałem minecraft po 2 minutach. W przypadku GC wysyłają ci go do 4 godzin.

Nie spotkałem jeszcze wersji pudełkowej

Fan Żużla < 3

30338332867875387274966.jpg
Opublikowano

NIGDY NIE KUPUJ GIFT-CODE Z ALLEGO ANI INNYCH PORTALI!

Ja zakupilem gift-code a dostałem konto .. do którego osoby które także kupiły od tego użytkownika miały dostęp do tego konta co kupiłem, bezsens

Opublikowano

Wersja pudełkowa MC .. To by było coś! :D Sam bym się chyba skusił :P Gdyby była oczywiście. Ale radzę kupować na minecraft.net zamiast allegro. Najpewniej :)

Pozdr.

Opublikowano

Ja osobiście kupowałem na allegro, niestety nie mam gg do tej osoby od której kupiłem. Kupowałem od niego to za 30zł (jak była beta).

Bana nie dostałem, a sam gift-code jest sprawny i nikt mi na niego nie wchodził, zużyłem sobie go na swój własny nick i wszystko jest gites majonez.

Polecam ci dokonanie zakupu na allegro, ale ważne żebyś kupował go od firmy.

Tutaj ci dam przykładową zaufana firmę :)

http://allegro.pl/minecraft-gift-code-oryginalny-nowy-kod-firma-i3181833496.html

Kupuje u nich prepaidy do wowa i zawsze dochodzą.

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz na Minecraft.net możesz kupić na kontagier.pl tak samo zaufana strona, dostajesz od razu gifta na e-mail

-------------------------

2200 post !

Opublikowano

Trafiają się na allego ludzie którzy Cie nie oszukają ale są też tacy co niestety tak ;/ A wracając do wersji pudełkowej świetny pomysł i slyszalem ze takowa istnieje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...