Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sony Vegas Pro 12 Dłuuugie renderowanie ..

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zwracam się do was z prośbą gdyż mam taki problem, że sony vegas mi nie renderuje plików prosze zobaczyć

post-873208-0-56611800-1367107829_thumb.png

Tutaj jasno widać ze coś jest nie tak bo nie czas górny spadł do zera ale czas dolny ciągle idzie w góre i to renderowanie nie ma końca, raz zostawiłem pc wlączone na noc renderowało się 8 h ale nie zrobiłem screena bo byłem wkurwiony, i się laptop przegrzał prawie.

Jeszcze mam taki problem że jak zmienie sobie na np avi albo inne końcówki np na mxf to czas górny ciagle idzie w góre a czas dolny też idzie w góre ale żaden procent się nie pojawia.

Chciałbym abyście mi poradzili jak mam temu zapobiedz, prosił bym również o zdjęcie albo napis jak wy macie ustawioną tą opcje renderowania i tego "File>New" - Powiedzcie co macie tam wpisane, bo ja mam "HD 1080-60i (1920x1080; 29,970 fps)" .

Podejrzewam że mam słaby procesor aby tworzyć taki projekt, to teraz wy mi powiedzcie z jakiego wy ustawienia korzystacie / jakie mi polecacie / jakie jest po 1 uruchomieniu vegasa.

W7

Klasyfikacja 5.1

Procesor : AMD A6-3420M HD GRAPHICS 1.50 GHZ (4 rdzenie)

RAM 4 (dostępne 3.48)

64 bit

AMD RADEON HD 6520G

AMD RADEON HD 7500M SERIES

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...