Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Drakensang jest tą ulubiona grą? - dyskusja

Rafcioo12241

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o to czy Ci się będzie gra podobała możesz ją sobie porównać z diablo/torchlight, tyle, że to jest czyste mmo, pvp na arenach, lvle, eq.

Jeżeli lubisz tego typu klimaty na pewno Ci się spodoba. Najlepiej znajdź sobie kolegę w grze i graj z nim. W ten sposób szybko dobijesz lvl cap i będziesz mógł kompletować seta, ewentualnie robić eq na nową postać pod arenę.

@

Tiaa... głupota, nie zauważyłem ;D

• 1 rok później...
Opublikowano

siema Rafcioo12241,oczywiście że tak bo lubię te grę jestem teraz na poziomie tym.....o jasne ,,Krwawe Góry" Hej to Korses 

TAK

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja gralem w drakensanga jak byl jeszcze w becie od tamtej pory robil sie coraz bardziej glupi ze wzgledu na mikro platnosci

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Revs to dla tego mam maga 45 na 2 setach legendarnych plus eventowych, praktycznie juz wszystko na maxa w drzewkach bez wydania ani jednego grosika na gre ^^ A co do samej gry srednio polecam lecz nie dla tego ze Sklepik gry jest jaki jest ale dla tego ze nie ma co w tej grze robic wbijasz 45 lvl ogarniety gracz nawet w 10 dni to wbije potem kompletujesz itemki i to wszystko. chcieli zrobic HnSa a wyszła im kupa jezeli chodzi o ten styl gier. Tak czy siak do czasu az nie skompletujesz przynajmniej legendarnego setu jest co robic jezeli lubisz HnS gdy juz to osiagniesz konczy sie juz praktycznie gra.

76561198013232167.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jesli chodzi o najlepszą gre przeglądarkową to tak, ostatnio była promocja psc cd action do drakensanga i można było kupić sobie parowego mechanikusa :)

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jako gra przegladarkowa to jest to zdecydowanie top 1, ale jesli chodzi o gry tego typu to zdecydowanie diablo wygrywa rywalizacje

70346449028947551442.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zdecydowanie nie, ponieważ gra jest ewidentnie pay to win. Drop kamieni na serwerze jest tak czasochlonny, ze kupienie ich za kase daje olbrzymia przewage.

Opublikowano

Revs to dla tego mam maga 45 na 2 setach legendarnych plus eventowych, praktycznie juz wszystko na maxa w drzewkach bez wydania ani jednego grosika na gre ^^ A co do samej gry srednio polecam lecz nie dla tego ze Sklepik gry jest jaki jest ale dla tego ze nie ma co w tej grze robic wbijasz 45 lvl ogarniety gracz nawet w 10 dni to wbije potem kompletujesz itemki i to wszystko. chcieli zrobic HnSa a wyszła im kupa jezeli chodzi o ten styl gier. Tak czy siak do czasu az nie skompletujesz przynajmniej legendarnego setu jest co robic jezeli lubisz HnS gdy juz to osiagniesz konczy sie juz praktycznie gra.

Sety to ma każdy gracz, więc nie wiem czym się tak cieszysz. Pograj inną klasą niż mag to zobaczymy, czy z legendarnym setem można coś zrobić.

@topic ta gra to jakieś dno, na początku ma się fajne odczucia i właściwie na tym się kończy.

pyhvh7E.png

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gra byla  Zarabista w Roku  2012-2013 teraz   to jest za duzo pozmienianne   balance  tez nie ma na pvp  ciagle  jakies  dyskujsie na Forum ze kos jest za silny ale  oczywiscie  jak taki typ ma  w koncie   5000euro a ty  20 ze nie masz szans

a po  2gie  ta gre  sie nie gra  samemu bo sie naprawde szybko znudzi  polecam  gildie  z TS  i akty.... Graczami

Tak w  Drakensanga  Gram  bardzo chetnie  jak  dochodzi cos nowego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...