Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][RolePlay] GangstaCraft wciel się w role gangstera i przejmij kontrole nad miastem

mikirusser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy chociaż raz oglądał film gangsterski

Więc serwer będzie polegał na tym że

Zaczynasz jako prosty gangster

Musisz się rozwinąć

Rozbudować swoją melinę

Zbierać haracz

Zabijaj wrogów z przeciwnych gangów

I wiele wiele więcej

Serwer ruszył by około za 3/4 dni szukamy pomocy w budowaniu mapki

Powiem tyle że serwer będzie ogarnięty bez żadnej lipy jednak musicie uzbroić sie w cierpliwość ponieważ nie chcę znowu hejtów że nie ogarniasz :)

Opublikowano

ogarniam gram w mc więcej niż ty baranie i więcej miałem serwerów od cb więc mnie nie ucz bo sam nie masz serwera

Opublikowano

Kolejny śmieszny serwer dla no-life'ów.. Zero ogaru.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

powiem tylko tyle ty zamknij Ry* Cwel* Jeba** nie chcę dostać kolejnych procentów przez jakiegoś pojebańca

jak ci sie coś nie podoba to nie pisz tu ale masz proglem :) zrób lepszy :)

Opublikowano

Każdy twój serwer jest żałosny i nie dopracowany :)
Nie znasz się na Role-Play, a robisz takie serwery.

Co? Prison już upadł? Nie dziwie się. PZDR

Opublikowano

Każdy twój serwer jest żałosny i nie dopracowany :)

Nie znasz się na Role-Play, a robisz takie serwery.

Co? Prison już upadł? Nie dziwie się. PZDR

Pewnie będą kolejne dzieci w ekipie i kolejny serwer pójdzie w zapomnienie, jak wszystkie :D

powiem tylko tyle ty zamknij Ry* Cwel* Jeba** nie chcę dostać kolejnych procentów przez jakiegoś pojebańca

jak ci sie coś nie podoba to nie pisz tu ale masz proglem :) zrób lepszy :)

Możesz sobie mnie obrażać, kolejny przykład, że jesteś żałosnym dzieckiem i powinieneś skończyć szkołę podstawową a potem brać się za serwery.

P.s. Nie zrobię lepszego, bo nie specializuję się w minecrafcie, mam jeden swój serwer który ciągnie już 2 lata na tej samej maszynie :).

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

czepiacie sie autora tematu za to ze nie ogarnie. sluchajcie to jest jego wizja na server. a nie wasza. wiec zapytam wprost Co wam do tego ??

Mi sie podoba temat jak i zarowno pomysl na server.

:)

Leci Like

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Opublikowano

Mój był pierwszy i jest o wiele lepszy :)
Dlaczego? Cały czas praktycznie full i ogarniam RP w przeciwieństwie do Ciebie.

W moim temacie powiedziałes, że zrobisz serwer RP - więzienie, więc wzorowałeś się na moim. Plac apelowy. Praca górnika, farmera.. Przestań. Zżynasz jak cholera :P

Opublikowano

kazma mój jail jest cały czas :D więc sie nie czepiaj jest lepiej zrobiony niż twój zero kopiowania z twojego

No nie powiedziałbym.. U Ciebie tylko izolatka to original, co jest bez sensu ^^,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...