Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]FanArt

Equener.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.By ktoś poprawił generator w pojedynkach. Sam nawet mogę to zrobić tylko nie za bardzo się znam, ale to chyba nic trudnego.

2.Selekcja poradników na poziom trudności np. newbie, podstawowy, zaawansowany. Dobrze by było żeby jakaś grafika na początku była z taką informacją.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Poprawić generatora chyba się nie da, czysto wstawione bbcode nie zamienia się na kolorki, etc. trzeba nacisnac tryb bbcode i wtedy wstawić posta.

Opublikowano

1. Dopiszcie do tematu z generatorami, że trzeba włączyć BBcode podczas pisania :)

2. Nie chcę być okrutny ale 99% poradników na forum jest na poziomie newbie.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

1. Dopiszcie do tematu z generatorami, że trzeba włączyć BBcode podczas pisania :)

2. Nie chcę być okrutny ale 99% poradników na forum jest na poziomie newbie.

hue hue w sumie racja, ale zawsze na przyszłość można coś dodać. Poza tym sam planuje coś zrobić dla bardziej wymagających.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

2. Wątpie bo aż tak dużo to poradników nie ma, neu

Rzeczywiście. Jest ich tylko około 400 w samej grafice. To prawie nic.

Przydałaby się ogólna selekcja. Wiele poradników się powtarza, albo też ich treści (obrazki, linki) wygasły.

Opublikowano

1.Tak

2.Nie :/ Dlaczego ?

Gdy będzie napisane poziom [N00B][Newbie][Easy][Medium][Hard][Experd][Oziu] to będzie można zrobić w Oziu TuT jak zrobić z kropki w paincie Las Vegas :D

To taki przykład ale jak by było to możliwe to tylko Moderatorzy FanArtu umieli to zrobić, a oni są wredni nie tak jak wredna ale nie podzielą się wiedzą :D

A i jeszcze w [N00B][Newbie][Easy] mozna było by zrobić TuTa do nabicia postów czyli taki TuT

Mega Easy TuTurial

Jak zrobić kupke

W trzech kolorach

ŁA TA FAK

1.Tak

2.Nie

esrtkvbdkh6j.png

bar.owncraft.pl:8662 Survival Faction's Minecraft!

Opublikowano

Dzisiaj wieczorem się tym zajmę, jeżeli chodzi o selekcje poradników.

Wstępnie je posegreguje i stworze specjalny temat, zawierający wszystkie tutoriale z danych poziomów trudności.

Po napisaniu topicu będzie mi bardzo miło, jeżeli użytkownicy zainteresują się i w razie czego naprowadzą na inny tor. Nie chce sama decydować, jak i tez zdaje sobie sprawę, że ja trochę inaczej interpretuje te poziomy trudności, niż inni.

Co do generatora: Jak już napisałam wyżej. Nie ma sensu go poprawiać ponieważ jest stworzony prawidłowo. Każdy musi pamiętać, by przy wklejaniu tekstu zawierającego BBcode zaznaczyć odpowiednią opcję w edytorze tekstu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...