Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak ulepszyc itemy w DT i jakie sa z tego kosrzysci?

Geralcik3224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam pytanie odnośnie ulepszania w DT.Otóż słyszalem ze mozna tam ulepszyc tanio bron z dużą szanasa na pomyślne jej ulepszenie, a zalezy mi na tym poniewaz mam maczuge z dobrymi bonami ale ni chu chu nie chce jej ulepszyc na +8 a probowalem z 4 razy przy (wg. wróżki) <Wielkim Szcześciu> ale i tak pali mimo zalozonego Amuletu Karmy i Łzy Boginii.jednak nie mam pojęcia jak tam dotrzeć,i jak to uczynic.Prosze o odpowiedź w miare konkretna i prosta.Pytanie zadaje poniważ mam dosc zmarnowanej kasy bo kosztuje NIE mało.Nie moge znalesc tego nigdzie w Google.

Dodatkowe Informacje:

-KamerMod - W pełni sprawny, wchodzi w gre.

-Serwer to priv VirtualMT2

-Moj lv to 102 (mozna mowic 103 bo mam 88% ale jestem w gildii jak cos)

Za odpowiedz ktora mi pomoze leci +.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to w dt szanse sa takie jak u kowala gildi a jedyne czego mozesz sie spodziewac to braku wymaganych ulepszaczy aby dostac sie do kowala w dt musisz teleportowac sie pod dt pierscionkiem teleportacji lub jesli takiego nie ma na twoim serwie u Teleportera kowal znajduje sie na 5 pietrze dt jak je przejsc poczytaj sobie na wiki jest ladnie opisane dokladnie.

Pozdrawiam CiMESxD

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to w dt szanse sa takie jak u kowala gildi a jedyne czego mozesz sie spodziewac to braku wymaganych ulepszaczy aby dostac sie do kowala w dt musisz teleportowac sie pod dt pierscionkiem teleportacji lub jesli takiego nie ma na twoim serwie u Teleportera kowal znajduje sie na 5 pietrze dt jak je przejsc poczytaj sobie na wiki jest ladnie opisane dokladnie.

Pozdrawiam CiMESxD

czyli ulepszac dalej bodziem, tak?? a znasz moze jakis sposob zeby nie palil caly czas?

Opublikowano

Jak ulepszasz bodziem zawsze jak spali to tylko spada + a w dt jak sie nie uda to po itemku :)

Sposobu na ulepszanie nie ma zawsze jest 50% albo sie uda albo nie

Opublikowano

Kowal w DT jest jak kowal gildyjny, czyli 10% więcej szansy na pomyślne ulepszenie, więcej rząda yang za upgrade wybranego itema, a najważniejsze to to, że nie wymaga ulepszaczy, aby ulepszyć wybrany przez cb przedmiot(sama kasa).

Na 1 wyprawe możesz ulepszyć tylko RAZ,

pozdrawiam

//wieża demonów(DT) znajduje się w dolina seungryang->Świątynia->środek mapy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...