Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wyrażajcie swoją opinie

elvermorcka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie , wyrażajcie swoją opinie na temat gry

mianowicie wielkim - jak dla mnie jest brak skili , (ciągłe takie same kombinacje uderzeń - co czyni gre nudną i monotonną) twórcy gry zamienili sposób używania podstawowych umiejętności na tzw "gemy" są to kamienie które wraz z ich ulepszaniem , dają coraz więcej jakiegoś tam atrybutu np (Sily , szybkosci ataku) itd , Nie czynią one natomiast dodatkowych uderzen w stylu " fali uderzeniowej" lub "pola elektrycznego".Natomiast jeśli chodzi o samą plynność gry jest dobrze, nawet bardzo dobrze. Doskonałym wyborem twórców okazaly się rownież stopnie rzadkośći przedmiotów , możemy je spotkać na róznych poziomach , wiadomo im większy MP - monster power , tym większa szansa na znaleźienie coraz to rzadszego przedmiotu

Post będe caly czas edytował mam nadzieje że jest to zgodne z regulaminem dlatego prosze o wyrażanie opini na temat tej oto gry Pozdrawiam

Opublikowano

Wcale, że nie ; p
Dużo jest gemów, które się różnią, ataki nie są tak bardzo podobne mimo, że mają podobną ikonkę skilla.
Jest też wiele gemów, które są gemami suuport, które nie dają żadnej umiejętności, ale wzmacniają różne atrybuty.
Akurat pod względem gemów nie ma co się przyczepić do tej gry. Wielkim minusem gry jest brak dobrej optymalizacji, przez co tracą dużą ilość graczy, ale na szczęście planują dodanie jej. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Według mnie najgorszym błędem jest to, że gra koliguje z przeglądarkami. Bynajmniej nie pierwszy raz spotykam się z takim błędem, niestety. Po włączeniu gry nie możemy sięgnąć po dowolny poradnik bo wywala nas z gry (niektórych). Po za tym karygodnym błędem uważam, że gra jest bardzo fajna, ciekawe postacie, w miarę rozwinięta ''przygoda''. Co do gemów nie ma się do czego przyczepić. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Jeśli mam wywala grę podczas zminimalizowania gry to musicie ją za każdym raze włączać jako administrator.

Działa, bo sam miałem taki problemik. ;)

Mi wywala cały internet, próbowałam już włączać jako administartor, jednak nie pomogło. Zresztą wszelkie inne sposoby typu wyłączanie zapory i tym podobne również nie pomagają. Nie wiem czym to jest spowodowane, na głównym forum nie dostałam odpowiedzi, pewno sami nie wiedzą. Jak już pisałam, w grze tylko to mi się nie podoba, oraz to, że czasami mapki są zbyt ciemne.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Mi wywala cały internet, próbowałam już włączać jako administartor, jednak nie pomogło. Zresztą wszelkie inne sposoby typu wyłączanie zapory i tym podobne również nie pomagają. Nie wiem czym to jest spowodowane, na głównym forum nie dostałam odpowiedzi, pewno sami nie wiedzą. Jak już pisałam, w grze tylko to mi się nie podoba, oraz to, że czasami mapki są zbyt ciemne.

To już chyba wina tam od Ciebie, bo wiem, że zawsze po zwinięciu wywalało do ekranu logowania.

Opublikowano

Gemy to swietne rozwiazanie. Mozesz je laczyc z supportami tworzac cos czego nie ma nikt inny. Zamiast dawac kazdej klasie ograniczona ilosc skilli dostajemy mozliwosc uzywania wszystkich gemow niezaleznie od klasy postaci. Jak dla mnie bomba nie spotkalem sie z takim rozwiazaniem w zadnym dotychczasowym mmorpg, w ktore gralem.

Opublikowano

Gemy to swietne rozwiazanie. Mozesz je laczyc z supportami tworzac cos czego nie ma nikt inny. Zamiast dawac kazdej klasie ograniczona ilosc skilli dostajemy mozliwosc uzywania wszystkich gemow niezaleznie od klasy postaci. Jak dla mnie bomba nie spotkalem sie z takim rozwiazaniem w zadnym dotychczasowym mmorpg, w ktore gralem.

To jest hack and slash. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...