Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamy, linki do innego forum!

TheSznajper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ważna wiadomość dla wszystkich, który pragną zareklamować swój server SAMP lub MTA. Nie wstawiajcie linków do forum. Ponieważ jestem wtedy zmuszony jak i zobowiązany do usuwania reklam. Z reszta nie tylko ja. Reszta administracji robi to samo. Więc jeżeli zależy wam na przyszłości swojego servera. Oraz chcecie aby się rozwijał. Nie podawajcie linku do forum, a wasza reklama zostanie nie ruszona.

Opublikowano

A ja mam propozycje aby dodać obowiązkowy wzór.
Np. taki:

[color=#bcbcbc][font='Helvetica Neue', Arial, Verdana, sans-serif][size=4][b]Nazwa serwera: [/b][/size][/font][/color]
[b]Typ:[/b]
[b]Serwer na:[/b] (np. samp)
[b]Wersja sampa/mta:[/b]
[b]Ilość dostępnych slotów:[/b]
[b]Serwer stoi już[/b] (liczba dni/miesięcy/lat w przybliżeniu)
[b]Administracja serwera:[/b]
[b]Możliwość wykupienia VIP:[/b] Tak/Nie
[b]Ogólne zasady serwera:[/b]
[b]Informacji od administratora serwera xxx[/b] (W miejscy xxx nazwa serwera)
[spoiler]
Tutaj to info
[/spoiler]
(Tutaj coś w stylu "zapraszamy na serwer")

Wyglądało by to tak:
Nazwa serwera: MPC
Typ: TD
Serwer na: Samp
Wersja sampa/mta: 0.3x
Ilość dostępnych slotów: 500
Serwer stoi już 2 miesiące
Administracja serwera: Kokosz, Lord Makin.
Możliwość wykupienia VIP: Nie
Ogólne zasady serwera: Dostępne na serwerze po zalogowaniu.
Informacji od administratora serwera mpc Tego jeszcze nie było!

Informacje o rozwoju serwera już nie długo w dziale Seria Gta--> Publikacja serwerów

Serdecznie zapraszamy na serwer administracja mpc.
~~ Wszystkie nazwy oraz przykłady były użyte przypadkowo, nie miało to na celu podszywania się ani obrazy.

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

@up

To dał bym to jako obowiązkowe gdzieś na dole.

Bo np komuś sie nie chce czytać całego i sobie weźmie tylko przeczyta to co ważne i tyle ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

My oczywiście rozumiemy. Ale ŻADEN nowy szanujący się serwer nie ma zjeb.... rejestracji w GUI na serwerze. Żaden szanujący się serwer nie skupia uwagi na wysoką reklame po starcie, a tworzy zapowiedź, aby zebrać ludzi przed startem, aby zachęcić ich do wzięcia udziału w starcie serwera.

KAŻDY szanujący się serwer uznaje forum za swoją wizytówkę.

Pozdrawiam, cxxus.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

My oczywiście rozumiemy. Ale ŻADEN nowy szanujący się serwer nie ma zjeb.... rejestracji w GUI na serwerze. Żaden szanujący się serwer nie skupia uwagi na wysoką reklame po starcie, a tworzy zapowiedź, aby zebrać ludzi przed startem, aby zachęcić ich do wzięcia udziału w starcie serwera.

KAŻDY szanujący się serwer uznaje forum za swoją wizytówkę.

Pozdrawiam, cxxus.

Ja regulaminu nie ustalam. Tylko lokalny. Globalny zakazuje. Dobrze wiem, ze podawanie forum. Bylo by zajebiste,iz wlasnie o to chodzi ze startem servera. Chcesz cos zmienic pisz do Makina lub Kokosza.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bez sensu to zabranianie linków do forum, nie wiem przecież MPC nie ma się o co bać Użytkowników nikt stąd nie zwinie. Moim zdaniem Globalny Mod powinien to wszystko przemyśleć.

Opublikowano

Bez sensu to zabranianie linków do forum, nie wiem przecież MPC nie ma się o co bać Użytkowników nikt stąd nie zwinie. Moim zdaniem Globalny Mod powinien to wszystko przemyśleć.

Ja wiem. Temat byl poruszany wiele razy z uzytkownikami w strefie administracyjnej. Nic sie w tej sprawie nie zmienilo i sie nie zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...