Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Czy wy też macie tak ,żę gościu wyzywa was od cheaterów?

Pentaron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj typek z 30 metrów zabił mojego kolegę prawdopodobnie aimem bo od razu 3 banie i potem jak on mnie chciał rashować to wbił mi na pocztę z m4 i gdy byłem koło niego strzeliłem 5 razy z jericho 9mm w niego z około 3 metrów padł z całkiem dobrym eq bo dużo magazynków i to co ujrzałem na chacie "faking aimer noob cheater ss and post on forum all report ***** for Aimbot i hate cheaters" a sam prawdopodobnie miał Aima a WH na 100% bo bez WH by nie wiedział gdzie jesteśmy i czy wy też macie takie akcje ,że ktoś was bluzga za Aima którego nie macie?

PS: wtedy grałem tylko na WH jak każdy zresztą i nawet mu w banie nie strzeliłem tylko w brzuch 5 razy

Opublikowano

Miałem podobną sytuacje. Gram spokojnie z kolegami (2) i idziemy do super juni. Wchodzę do szpitala a tam typ wybiega i zabije nas trzech -.-

76561198054227888.pngZbieram lajki :D

Opublikowano

Dzisiaj typek z 30 metrów zabił mojego kolegę prawdopodobnie aimem bo od razu 3 banie i potem jak on mnie chciał rashować to wbił mi na pocztę z m4 i gdy byłem koło niego strzeliłem 5 razy z jericho 9mm w niego z około 3 metrów padł z całkiem dobrym eq bo dużo magazynków i to co ujrzałem na chacie "faking aimer noob cheater ss and post on forum all report AFGUN for Aimbot i hate cheaters" a sam prawdopodobnie miał Aima a WH na 100% bo bez WH by nie wiedział gdzie jesteśmy i czy wy też macie takie akcje ,że ktoś was bluzga za Aima którego nie macie?

PS: wtedy grałem tylko na WH jak każdy zresztą i nawet mu w banie nie strzeliłem tylko w brzuch 5 razy

O co sie plujesz , grasz na czitach to ma prawo nazywać Cię cziterem - co za róznica aimbot , wh czitujesz - czitujesz - tak czy siak jemu i tobie należy się ban bez względu że 3/4 osób w WarZ używa czitów .

Opublikowano

@Up

I co ma przestać używać cheatów i być łatwą i tanią dziw.. dla większości ludzi? Bez czitów albo dobrej campy nie ma szans na granie w tą grę.

Nareszcie ktos to dobrze ujął ;)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

@up

Zgadzam się . Wracając do tematu raz miałem tak , że z 3-ema kolegami poszliśmy do CLEARVIEV. Każdy się jarał, bo w sklepie znaleźliśmy magazynki . No i oprużnialiśmy dalej sklep z m4 , scar itp. rzeczami , aż tu nagle do sklepu wbija 2 typów . Każdy z nas dostał hs i padł na hita . Debile od nas nic nie wzieli nawet . Wkurza mnie to, że cheaterzy zabijają nawet tych słabych . Sam gram na cheatach ale nie nadużywam .

@Down

Ta :D Zawsze mi sie jebie , że capm splinter to Clearviev , a clearviev to camp splinter ^^ >

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Opublikowano

@up

Wiesz o tym ze w camp splinter nie ma sklepu? :)

Coś ci się pomyliło

@T

Ja miałem tak wiele razy, z kolegami kampiąc, szczególnie to były noobki które wyzywały i pisały żeby oddać jego itemki.

Tak to jest w każdych prawi grach.

Ja raz tak też miałem że grałem tylko na esp i byłem sobie na markecie.

Aż tu gostek pisze że mam hacki i ciągle na globalu spami.

Wystawiłem się lekko.. jeb dedłem od tego gościa.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...