Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Search w VB by StuSto

StuSto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Program umożliwia otwieranie strona narazie jest ich kilka :) ale zaoszczędzamy pare sekund zycia :D Strony jakie moge dodac lub co moge dodac w nastepnych w wersjach (oraz bugi) pisać w komentarzach:!:

Co Dodano ?:

+ Dodano FaceBook

+ Dodano grafike na przyciski

+ Dodano Komixxy

Co zostanie dodane? :

- Druga Strona programu

- Nowe strony

Screen:

37952496752597242708.jpg

Download:

http://www.sendspace.pl/file/ae8cdfa479641cf19c982d7

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/df3129694ac24fa85d2e146160b93e7593b8af5416568d78773451adf03cc704/analysis/1367141326/

Jeśli coś nie działa lub coś zbaboliłem oraz oceny to pisać w kom' :-)

@Edit

Mogę zrobić program z wybranymi stronami - Pisać Na PW

Wzór :

Nazwa Prgoramu:
Ma być grafika:
Linki i nazwy stron:
-
-
-
-
-

Na Zamowienie robie program z maxymalnie 5 linkami!
Opublikowano

Program przydatny mam cały czas włączony tylko pls dodaj facebook :D

można zaoszczędzić trochę czasu :)

Opublikowano

zapomnialem :D Krązylem i zapomniałem fejsa ? Zara dam update !

+ Już dodałem leci LIke!

Licze na kolejne propozycje - Z czasem slawniejsze strony będa na pierwszych miejscach

Opublikowano

I tak szybciej będzie kliknąć na speed dialu.

Jak chcesz już coś pisać to z sensem nie nabijaj sobie postów stara się nie widać ?@!#

Opublikowano

Jak chcesz już coś pisać to z sensem nie nabijaj sobie postów stara się nie widać ?@!#

Oceniłem przydatność programu porównując jego prędkość do funkcjonalności większości przeglądarek. Zauważ, że w tym dziale nie kierujemy się kosztami poniesionymi przez twórcę, a efektem końcowym. Na koniec dodam, że Twój post jest spamem.

@topic

Jeżeli chcesz zrobić coś w tym rodzaju, to bardziej w formie wtyczki do przeglądarki.

Opublikowano

Oceniłem przydatność programu porównując jego prędkość do funkcjonalności większości przeglądarek. Zauważ, że w tym dziale nie kierujemy się kosztami poniesionymi przez twórcę, a efektem końcowym. Na koniec dodam, że Twój post jest spamem.

@topic

Jeżeli chcesz zrobić coś w tym rodzaju, to bardziej w formie wtyczki do przeglądarki.

Się napisałeś piszesz o "przydatność programu" nie zauważyłem

po moderatorze mogłem się więcej spodziewać jeśli to spam to proszę naciśnij przycisk zgłoś

To na czym to jest pisane ?

Opublikowano

Przydatność programu: 3/10

Lepiej wpisać w google....

@offtop

Michal, nie kłuć się z Miszczem, pomógł on chyba z 1000 osobą, jest na prawde dobry, i chyba najlepszy w MCT

Opublikowano

Będe robił kolorystyke przycisków odpowiednio pod każdą strone a program pisany w Visual Basic

Opublikowano

Program nieprzydatny. Teraz większość przeglądarek ma coś takiego, więc zamiast zyskiwać trochę czasu to go tracisz.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

:) Zalezy mi sie przydaje mam wolnego kompia i neta i program odpala mi sie 100x szybciej niz chrome a internet to juz wgl.. Tylko klikam na np chomikuj ide sobie zrobic piciu przychodze i juz :) Program bardziej stworzony dla ludzi ktorym internet odpala sie z opoznieniem...

@update - JUZ JEST

Tak będzie wyglądała kolejna wersja:

78812645042492854291.jpg

Narazie nie daje DL ani Skanu ponieważ jak widać niektóre zdjęcia na buttonach są obciente/niewidoczne ( Lecz tak się zapowiada )

Opublikowano

Gdybyś zrobił automatyczne logowanie do tych serwisów to byłoby już bardziej przydatne.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Automatyczne logowanie ? Jak masz zapisane hasła to samo ci się loguje :) określ bardziej co masz na myśli ?

Opublikowano

Automatyczne logowanie ? Jak masz zapisane hasła to samo ci się loguje :) określ bardziej co masz na myśli ?

Pewnie miał na myśli ustawiania ciastka z aktywną sesją.

Opublikowano

@up :) - Niestety dopiero od niedawna zajmuję sie VB i dopiero się ucze

+ Aktualizacja Beta 0.2:

- + KOMIXXY

- + Grafika na przyciski

@edit

Linki do ładniejszej grafiki na przyciski podsyłajcie mi na PW!

Opublikowano

Na Komixxy.pl siedzą nooby ale takie pytanie czy skrypty autoit działają na visual studio ?

Opublikowano

Nie lepiej przerobić program na wyszukiwarkę? Np. wpisujesz tekst do pola tekstowego, i klikasz przycisk "Szukaj" :D Bo jak narazie, to program jest trochę niepotrzebny :(

Opublikowano

Dla niektórych bezprzydatne dla niektórych pomocne w małym stopniu - Dziękuje za każdą opinie :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolejny crap by StuSto po co te swoje programy dajesz na mpc ? Jak dodasz webbrowser to bedzie kolejna przgladarka... Boshe więcej nic tu nie wrzucaj bo rzygam tymi twoimi programami....

żeby nie było spamu

Oceniam to "coś" na 1/10 ze względu na grafike ale i tak jest z google...

Dla większości osób się nie przyda bo jest coś takiego jak przglądarka oraz można zrobić skrót do strony na pulpicie....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...