Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Leona-thresh-lulu

linek100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż nie wiem jakiego suppa kupić z tych 3 do rankedów na bota all mi mówią thresh ale czekam na wasze wypowiedzi

Opublikowano

Ja bym wybrał Leone, ma dobre CC(ogłuszenia spowolnienia itp.). Mocno zaczyna teamfight, skupiając się na 1 celu może go naprawdę dobrze załatwić.

Co do thresha i lulu też nic nie mam ale wybrałbym leone.

Pozdrawiam

Opublikowano

Bierz thresha, obecnie najlepszy support. Posiada najwięcej umiejętności do pomocy drużynie. Grab, wybicie, (op) latarnia która ratuje dupe sojusznika, oraz te 99%slowa na ulcie. Do tego ma bardzo fajny pasywów który łatwo wystawać a daje naprawdę dużo bo w late nawet kilkadziesiąt ap i armora.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Thresh :

+ przyciągnięcie z Q
+ latarnia która przyciąga z W
+ podrzut z E
+ pasyw
+ dobry ult
+ tarcza z W

@up szybszy -,-

Opublikowano

Lulu - Bardzo agresywny support, doskonałe cc oraz outfarmenie wroga.

Leona - w late game BARDZO TANKOWATA a w early mozesz dac swemu adc nawet z 4 kille. Ma mnostwo CC oraz daleki zasięg z ulti.

Thresh - przewidywany nerf. Graba lepszego ma blitz, on ma bardzo dobrą latarnie

Opublikowano

Oczywiście, że Thresh

Pasyw jest super.

Nie trzeba kupować rzeczy pod AP, bo idzie wszystko z pasywa.

Pod AD jest szczególnie dobry.

Można spokojnie zabrać przeciwnikowi pół hp z podstawowego ataku dzięki tej biernej umiejętności na Q.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...