Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy mam szansę?

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pytanie. Otóż chciałbym zacząć nagrywać filmy z Bf Heroes,tak jak hendel czy Multi. Nagrywam Frapsem,ale czy dobrym sposobem będzie komentowanie filmu po nagraniu,tak jak robią inni? I czy ludzi by tak interesowało,bo wiadomo, że bez komentarza na początku można skupić się na grze. Proszę o wypowiedzi, za dobre dam +

Opublikowano

To będzie wyłącznie moje zdanie.

Nagrywanie komentarza po filmie jest dobre jak chcesz poruszyć jakiś temat i wtedy gra robi się tłem dla tego co mówisz. Osobiście polecam od razu nagrywać dźwięk bo nie lubię oglądać jak ktoś najpierw nagrywa a potem mówi.

1373821288-U865823.png

Zrób dla mnie sygnaturę i zdobądź 20 Lubię To!

[sygnatura] Ravin.

Opublikowano

@Up

Ale możesz się wtedy skupić na grze. Potem możesz gadać o jakimś temacie, masz rację,ale na Win xp nie renderuje dźwięku i mikrofonu jednoczesnie.

Opublikowano

@UP

Jak nie renderuje dźwięku/mikro jednocześnie, to po prostu nagraj komentarz po grze. Później zmontujesz - według mnie tak będzie lepiej, ponieważ (jak mówiłeś) można skupić się na grze + omówić tematy, które wymagają myślenia. Nieraz nie da się robić tego i tego, tym bardziej, że masz problemy z nagraniem dźwięków ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

A może spróbuj programem Action!. Sam nie używałem bo nie miałem potrzeby, ale on nagrywa dźwięk z gry i mikrofonu oddzielnie, a pozatym pliki wideo zajmują mniej miejsca. Myślę, że nie ma co się skupiać na grze, po prostu baw się, niech będą emocje, a ludzie to polubią ;)

Opublikowano

Zgadzam się z Maćkiem, Action to najlepszy program do nagrywania, niestety jest płatny.

Co do gry, to można dobrze grać i jednocześnie gadać z sensem no ale wiadomo zrobisz jak chcesz ja tylko doradzam.

1373821288-U865823.png

Zrób dla mnie sygnaturę i zdobądź 20 Lubię To!

[sygnatura] Ravin.

Opublikowano

Kolego, a może tak aduacity + fraps?

1. Włączasz AdaCity

2.Włączasz nagrywanie w AudaCity (ale nic nie mówisz)

3.Zaczynasz nagrywanie frapsem

4.zaczynasz mówić jednocześnie z włączeniem nagrywania

5.Obcinasz/obrabiasz dźwięk tak, aby na początku i na końcu nie było ciszy.

Ja tak zrobiłem, mam kila odcinków, ale net 2mb/s więc...

Opublikowano

Ale jak ustawiam we Frapsie nagrywanie z gry, to robi to samo w Audacity. Mam win xp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...