Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jestem totalnie nowy...

qulas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... jestem nowy totalnie nowy ale nie jestem dzieckiem internetu czy jakimś rage kidem...

Poprostu potrzebuje wyjaśnień (Pomocy?)

Odpowiedzi na pytania :PPP

A więc ... tak sobie pomyślałem, że sciągne sobie hacka do metina2 w którego gram jakieś hmm 2 godziny xD...

i zastanawiałem się czy są jakieś Exp boty ? takie co same chodzą i biją moby... tylko tyle chce xD serio chce samego hacksa co sam bije mobki xD

i jak go odpalić... ściągnąłem jakiegoś multi hacka ale to są jakies pliki .mix ? i nie wiem jak to się otwiera :<

Proszę o szybką i dobrą odpowiedź tylko bez hejta, szukaj w google, szukaj na mpc, chu* Ci w du*e itp itd... Ty :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A mam pytanie polecacie jakiś hack ;p ? który by bił mi np Tygrysy i Niedzwiedzie i wszystko dookoła :P ? gram Szamanem bez konia itp... poprostu zwykły hack mam 11 lvl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wybaczcie za tak głupie pytania ale naprawdę usiadłem do tej gry pare godzin temu, i muszę sporo się nauczyć :) dzięki Bassle za pomoc ściągam jakiegoś hacka od nich ze strony mając nadzieje, że bedzie działał na oficjalnym metinie nie na privie :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@qulas nie wiem jak inni ale ja ci powiem mój sposób

jezeli sobie ustawić rs na np 350 to chodzimy szybciej ale zeby chodzic szybko i bez bugowania to musisz klikać myszką tak aby co jakiś czas się zatrzymywała postać, czyli nie możesz monotonnie biegac na full, tak samo jest z as

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...