Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Cheat

arekking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc ;d? Jak zainstaluje xenon'a to mi minecraft strasznie długo się ładuje i zanim wejdę na serwer to mnie wyrzuca z powodu upłynięcia limitu czasu, a wcześniej normalnie mi na xenonie minecraft mi się włączał i na serwery normalnie logowało :/

|----Jedyny serwis z darmowymi skinami!----|

|------------Darmowe-Skiny.PL---------------|

|----Skiny i przedmioty do CS:GO, TF2----|

|------------------------------------------------|

|DOTA2, WarFrame i innych gier ze Steama!|

|--------------Start: NIEDŁUGO!!!--------------|

Opublikowano

X-ray = widzisz surowce

Nodus = x-ray , fly hack , big jump , duplikowanie itemow itp itd

Radze nie korzystac bo moze to sie skonczyc Banem

sygnaturailx.jpg

Opublikowano

Nodus to najlepszy hack do minecrafta. Co prawda jak ktoś ma na serwerze anty-cheat to se nie polatasz ;) Nodus ma takie funkcje jak: aimboty, full bright (coś jak po wypiciu mikstury na widzenie w ciemności), x-ray, no i jak ktoś niema anty-cheat na serwie to można użyć fly (latanie), spider-a (wspinanie sie po ścianach jak pająk), widzenie ukrytych skrzynek i duuuuużo innych :) A do tego Nodus jest razem z optifine :P A i banem to sie może skonczyć jedynie wtedy jeżeli przyłapią cię na np. lataniu czy na spiderze :D A i dodam że większość funkcji w nodusie działa nawet na anty-cheat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...