Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Mi Wystarczy Taki Internet

szoniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam internet bezprzewodowy do rotera mam aby 0,8 metra siła sygnału ciagle maxymalna 54,0 mb/s internet mam w erze i mam mocne lagi na grach online nawet na stronach takich jak np wyspagier jaks lepsza gra i sie zacina a multiplayer to jeszcze gorzej i sciagnełem sobie combat arms gra fajna ale jak troszke wiecej ludzi to juz lagi i ciagle mie zabiaja kiedys nie miałem tak jak teraz mogłem grac na tym internecie i inni mieli gorsze lagi niz ja co mogło spowodowac te lagi sprzet mam dobry system microsoft windows xp wersja 2002 dodatek service pack 3 komputer intel® pentium® dual cup E2160 @ 1.80GHz 1.80GHz 1.00 GB ram oczywiscie za pomoc 5 moge dac dziekuje za wysłuchanie

Opublikowano

Witam posiadam internet bezprzewodowy do rotera mam aby 0,8 metra siła sygnału ciagle maxymalna 54,0 mb/s internet mam w erze i mam mocne lagi na grach online nawet na stronach takich jak np wyspagier jaks lepsza gra i sie zacina a multiplayer to jeszcze gorzej i sciagnełem sobie combat arms gra fajna ale jak troszke wiecej ludzi to juz lagi i ciagle mie zabiaja kiedys nie miałem tak jak teraz mogłem grac na tym internecie i inni mieli gorsze lagi niz ja co mogło spowodowac te lagi sprzet mam dobry system microsoft windows xp wersja 2002 dodatek service pack 3 komputer intel® pentium® dual cup E2160 @ 1.80GHz 1.80GHz 1.00 GB ram oczywiscie za pomoc 5 moge dac dziekuje za wysłuchanie

Mobilne połączenia pingami nie grzeszą <_<

Jeżeli dużo grasz online to jednak zmień dostawcę.

Osobiście polecam Ci takie rozwiązanie.

sigmpc.png

angry.jpg

Opublikowano

sory ale jestem dyslektykiem ale kiedyś lag takich nie miałem jak grałem online ale dzięki za odpowiedz

Opublikowano

witam, sprobuj zainstalowac .NET framework 3.5 pod xp. mialem ten sam problem i mi to pomoglo (komputer jest jakies 13m od routera w dodatku na ukos domu). nie zniknely calkiem ale naprawde teraz rzadko sie zdarzaja. jak pomoglem to daj 5 ;p