Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dragon Nest EU vs Dragon Nest SEA Który ?

Glazes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam zamiar zagrać w Dragon Nest ale nie wiem w jaki EU czy SEA.Czytałem posty to niektórzy mówią,że SEA,a inny że EU

Jaki serwer wybrać :) ??

5855a2c9e31f5d182ab224a35391d1f8.jpg

Opublikowano

Sea - 2 nowe postacie ( Kali & Academic ), 50 lvl cap, więcej dungeonów, ale większy ping przez co gorzej się gra..

EU - więcej polaków, mniejszy ping, większa szansa że będzie chociaż spolszczone..

Zbieram like ;x

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Graj zdecydowanie na EU.

SEA to lipa. Cheaty, ping'i, dzieci którzy denerwują. Owszem może i wyprzedzają z nowościami ale "nowe nie znaczy dobre".

Bez-nazwy_nrsrana.png

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zaczynam grać na EU.. Nie grajcie na SEA, więcej poświęcicie czasu i potem będziecie żałować bo strasznie laguje na PVP

Lubisz mój post? Śmiało kliknij LUBIĘ TO+.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja na 1Mbps bez lagów gram z Azjatami, cheatów niewiele. Polecam SEA, przynajmniej dopóki EU jest 100 lat za murzynami.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja polecam Eu chociaż jest opóźniony ale nie ma lagów i dodali Academica (dopiero), moze dodadzą w listopadzie 50lv i ogólnie dobrze się gra a grając na SEA to w pvp mozna rozje... sobie klawiaturę, A jeżeli ktos woli nowości to juz lepiej wybrac chinola bo jest tam 7 klas i 70lv max. Tylko problemem jest jezyk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...