Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaczynam przygodę z Last Chaos - klika pytań do Was

# Pietro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chciałem zagrać w LC i mam kilka pytań.
1. Czy gra nastawiona pod exp czy pod exp z questow ?
2. Gra nastawiona na party ?
3. Jaką postać polecicie na początek żeby się dobrze grało, ale taką, że jak już ogarnę grę to będę dawał sobie rade w pvp ?
4. Są serwery, królestwa ? Jak tak to jakie polecacie.

za pomoc like ;) Pozdro !

Opublikowano

Siemanko, chciałem zagrać w LC i mam kilka pytań.

1. Czy gra nastawiona pod exp czy pod exp z questow ?

2. Gra nastawiona na party ?

3. Jaką postać polecicie na początek żeby się dobrze grało, ale taką, że jak już ogarnę grę to będę dawał sobie rade w pvp ?

4. Są serwery, królestwa ? Jak tak to jakie polecacie.

za pomoc like ;) Pozdro !

1. Jest to pomieszane. Na niższych lvlach będą questy na PU w Alvitar. Później z większych Nairat, Mooraska no i oczywiście w Moorasce. Następnie questy z Tarian. Między tym pozostaje exp. :) Opcjonalnie (na wyższych poziomach) opłaca się robić questy dzienne.

2. Kiedyś tak. Teraz party zanika niestety. Ludzie inwestują kasę w cash, szybko wbijają lvl'e. Postacie typowo pod PT, takie jak kleryk czy templariusz straciły racje bytu. Trzeba nimi grać z zamiłowania do klasy.

3. Szelma -> zamachowiec, rycerz -> palladyn, nocny elf -> nocny zamachowiec, ewentualnie zaklinacz -> specjalista.

4. Kiedyś był Kathar i Ibres. Teraz jest Elysion Pangea.

@Down: Racja, głupotę napisałam. :P

Opublikowano

1. Jest to pomieszane. Na niższych lvlach będą questy na PU w Alvitar. Później z większych Nairat, Mooraska no i oczywiście w Moorasce. Następnie questy z Tarian. Między tym pozostaje exp. :) Opcjonalnie (na wyższych poziomach) opłaca się robić questy dzienne.

2. Kiedyś tak. Teraz party zanika niestety. Ludzie inwestują kasę w cash, szybko wbijają lvl'e. Postacie typowo pod PT, takie jak kleryk czy templariusz straciły racje bytu. Trzeba nimi grać z zamiłowania do klasy.

3. Szelma -> zamachowiec, rycerz -> palladyn, nocny elf -> nocny zamachowiec, ewentualnie zaklinacz -> specjalista.

4. Kiedyś był Kathar i Ibres. Teraz jest Elysion.

ech kiedys byl Kathar i Ibres i je zlonczyli i powstala PANGEA ;)

Elysion to serwer europeiski gdzie exp i pu jest x2 ;)

Opublikowano

Bardziej pod pve, chociaż jakbym poznał grę chciałbym coś powalczyć :) Chyba, że są tylko serwery pvp/pve.

Wolisz grać na prywatnym, czy na globalu? :) Serwery pod pve to są serwery z mniejszym expem zazwyczaj. Serwery pvp to takie, na których max. lvl wbijasz w chwilkę. :)

Opublikowano

Wolisz grać na prywatnym, czy na globalu? :) Serwery pod pve to są serwery z mniejszym expem zazwyczaj. Serwery pvp to takie, na których max. lvl wbijasz w chwilkę. :)

Nie przepadam za privami, wolę na globalnym ;)

Opublikowano

Jednakże, polecam LC GenericName01, ja tam juz tydzień ponad gram, i tego maxa nie moge wbić xD i jeszcze troche mi brakuje xD Server- questy, gold drop, i expienie. Trzeba sb zapracowac na full lvl. Polecam, zabawa jest ^^

• 1 rok później...
Opublikowano

serwer królestwa do gry uwazam za otwarty :ninja: to gra nie konczacej walki królestwa i prawdy przysiegi!! ani zadnej rzeczy która moja jest... :D  B) ps..twoja notatka..XXXVIII  Mck13 mo--nika ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...