Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań

cezar94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Kiedy będzie aktualizacja, bo normalnie się grać nie da, ani kasy, reputacji i części nie dostaję ( w tym 2 części ultra przepadły).

2. Kiedy będzie rotacja samochodów?

3. Wygrałem z pakietu kart samochodów Porshe boxter cabrio i nie wiem do jakiego typu wyścigów się nadaje?

4. Jaki samochód kupić tylko do wyścigów w klasie A? Musi mieć bardzo dobre prowadzenie.

Pozdrawiam

nfsw_CEZARS9.png
Opublikowano

1. Kiedy będzie aktualizacja, bo normalnie się grać nie da, ani kasy, reputacji i części nie dostaję ( w tym 2 części ultra przepadły).

2. Kiedy będzie rotacja samochodów?

3. Wygrałem z pakietu kart samochodów Porshe boxter cabrio i nie wiem do jakiego typu wyścigów się nadaje?

4. Jaki samochód kupić tylko do wyścigów w klasie A? Musi mieć bardzo dobre prowadzenie.

Pozdrawiam

1.Kasa i repa od dawna juz wolno leci niemartw sie mi ze znikaja czesci czasem niejesteś sam xD kup sobie mnozniki na kase i repe więcej poleci aktualizacja bedzie chyba niebawiem

2.Rotacja ponoć bedzie w tym tygodniu

3.________________________________

4.BMW M3 GTS kup sobie według mnie najlepsze auto klasy A niestety jest tylko juz za SB ale ma przecene autem z 4 częściami ultra i 2 profesjonalnymi (Nienajlepszymi) czasem cisne porszaka 911 lub Zonde defakto jestem czesto 1 jak hackerów niema.

NAJBARDZIEJ PEWNY JESTEM ODPOWIEDZI NA PYTANIE 4

Opublikowano

1. Na razie jeżeli chcesz to w ucieczkach drużynowych dojeżdżaj na ostatnim miejscu, wtedy dostajesz jakieś 5x więcej kasy.

2. Zapewne w tą środę/czwartek.

3. Średni wóz, ale nie będziesz nim wygrywał, najlepszy będzie do wyścigów ze względu na prowadzenie, ale osiągi nie zachwycają.

4. Oprócz M3 GTS świetnym wyborem jest też Porsche 911 GT2 (997).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...