Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Instalacja mo creatures na serwer bukiet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem z modyfikacją mo creatures. Chciałbym pograć z kolegą na serwerze minecraft bukkit ale mam problem z wgraniem. Jak to wgrać poprawnie na serwer? Wiem ze ja muszę mieć wygrane mo creatures, mój kolega musi mieć mo creatures, ale i serwer musi mieć mo creatures. Jak zainstalować to na serwer BUKKIT?

Opublikowano

Na serwer bukkit się nie da. Musisz posiadać silnik BukkitForge lub modowany bukkit, inny niż zwykły.

No więc właśnie wiem że jest jakiś BukkitForge i jakiś mcpc + tylko niewiem jak to zmodować czy coś no po prostu nie wiem jak zrobić żeby działało Mo Creatures na serwerze. Z tym całym bukkitforgem czy mcpc +

Opublikowano

Jak masz BukkitForge to będziesz miał foldery:

plugins

mods

I mody dajesz tak samo jak pluginy.

wiem, ale jak daje mo creatures bukkit do mods to i tak nie działa i wywala z serwera jak się weźmie itemek z mo creatures. No więc chyba nie mam bukkitforge. A mógłbyś mi jakoś tak krótko powiedzieć jak to zrobić?

Opublikowano

Mody sie wgrywa na Forge ! Nie na bukkit-a ! na bukkit-a wchodzą pkuginy (bukkit.org i idz do Get Plugins), jak chcesz Miec mody to zmien sobie silnik na MineForge, i aby grac na serwerze musisz pobrac Forg-a

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...