Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Taki sobie ranked.

jutrojembekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

screenranked.png

Jedyne czego można się przyczepić to mojej farmy, strasznie małej jak na taki czas gry, mówię z góry że w early to w zasadzie roamowałem, trzeba było wesprzeć mida który padał pod harassem Yi'a. DOUBLE ADC, LOVE TEH SILVER III

Opublikowano

Łee tam. Najgorzej zagrała Caitlyn. Generalnie wszyscy w twojej drużynie trzymali poziom.

Co do tych 2 ADC. W Silver III nikt tak na prawdę nie wykorzysta przewagi z tym, że w przeciwnym Teamie jest 2 ADC. Zauważ, że w teamie ty byłeś w pół tankowaty, a Cho miał tylko RoD-a do HP ?

Ten Master i Jax w przeciwnym Teamie byli porażką. Myślę, że był to

"GG WP"

"2 ADC xDDD"

Coś takiego...

Diss_Stream.png

Opublikowano

Double adc jest teraz dość dobrym rozwiązaniem pod warunkiem, że mamy jakiś konkretnych tanków i ap w teamie.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

o co chodzi w tym ss? bo ja tu widze normalny ranked :O

Tak miało to właśnie wyglądać. Nie chcę tu wstawiać ultra trolli czy rankedów 40/0. Po prostu tak lubię.

A skoro już pytasz, to Double ADC, w połowie afcząca Cait i mały pokaz Renkiem, który jest (niestety) przez niektórych graczy uważany za postać zapomnianą.

Opublikowano

DOUBLE ADC TO NIE TROLL. Beka, masz odpowiedz, może nie jesteś gotowy na gold, skoro takie coś masz za trolli.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Double adc to kompozycja na wygrane late game. Polecam Vayne + Cait, too stronk. A tak naprawde to jedyne z czego sie tu smiac to z twojego pierwszego itemu bro. xD

Opublikowano

Double adc to kompozycja na wygrane late game. Polecam Vayne + Cait, too stronk. A tak naprawde to jedyne z czego sie tu smiac to z twojego pierwszego itemu bro. xD

Item kupiony tylko ze względu na potrzebnego warda, w zasadzie dokupywałem je tylko ja w teamie (uroki braku supporta). A i nie powiedziałem że dbl adc to jakieś trolle, po prostu miałem z nich bekę na maxa głównie z ich sposobu gry i wzajmnego flame (obaj bracia z polski, a jakże).

Opublikowano

Graty

Ale nie miej nic do double adc jeżeli ktoś potrafi grać ezrealem i ma na kogo iść , może spokojnie wbijać się na mid;)

No ale pewnie nie potrafił :D biorą pomysły od Topowych graczy i feedują (większość nie wszyscy).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...