Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Alistria

Teoden Powrót

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Drodzy gracze,

Pragnę Was poinformować o nadchodzącym, tworzonym przez nas nowym serwerze metin2.

Wiemy co jest za nami, wyciągnęliśmy wnioski i stwierdziliśmy że doświadczenie zdobyte dzięki Wam, to na ile już znamy siebie nawzajem w relacjach Team-Gracz, nie może się zmarnować! Nie zastanawialiśmy się dlugo nad tym czy ponownie wystartujemy z jakimś serwerem, podobnie jak nad kwestią wystartowania spod szyldu Teodena, co nie podlegało wątpliwości gdyż gdyby nie on, nie byłoby nas.

Przede wszystkim zawsze staraliśmy się abyście byli informowani na bieżąco i bez owijania w bawełnę. Musicie przyznać że na informacje dotyczące czegokolwiek nie musieliście długo czekać. Odpowiadaliśmy nawet na te najmniej wygodne pytania. Jednak zawsze może być lepiej i tą komunikacje w relacjach Gracz-Team również będziemy doskonalić.

Bagaż doświadczeń, który został wypełniony dzięki Wam, jest stale rozpakowywany przez naszą ekipę, którą zasilił nowy członek. Nasz team jest już 100% zespołem, którego brzydko mówiąc elementy współpracują ze sobą idealnie.

Skupiając się teraz na samej rozgrywce...

... trzeba wspomnieć o tym że powstający serwer nie będzie czymś w 100% różniącym się od Teodena, grzechem byłoby nie wykorzystanie tego, co na Teodenie było czymś co sprawiało Wam przyjemność. Oczywiście nie spoczywamy tylko na fantach z Tedzia’, poza jego walorami wprowadzane są na okrągło nowe udoskonalenia, które będą cechowały nadchodzący serwer. Oprócz tego wszystko jest wykonywane z dużą dokładnością i często sprawdzane zanim zostanie uznane za sprawne, nie możemy dopuścić do tego, aby historia zatoczyła koło, nie możemy zawieść siebie, a przede wszystkim Was.

Nie poddajemy się tak łatwo i stworzymy coś o czym marzymy! Jednak wiemy jak bardzo nasz sukces jest uzależniony od Waszego zadowolenia!

Tuż po zamknięciu serwera oglądając gameplaye, letsplaye na YouTube zauważyliśmy coś, co tak na prawdę dało nam powera i powiedzieliśmy sobie; „nie, tak to się nie zakończy!”. Ludzie kończąc przygodę na naszym serwerze używali słów "niestety muszę..."; "szkoda ale.."; "bardzo mi się podobało"

Zapraszamy nowych i witamy ponownie starych graczy, mamy nadzieję że będziecie śledzić postępy naszego projektu, tu na FanPage’u oraz na kanale youtube, gdzie z biegiem czasu będą się pojawiały nowe materiały i informacje!

My dajemy sobie ostatnią szansę ale czy wy ją dacie nam?

Dajcie tego przysłowiowego lajka dla dodatkowej motywacji zespołu to nic was nie kosztuję a dla nas wiele znaczy.

Pozdrawiamy, Teoden Team.

YouTube

Opublikowano

Prosiłbym o zamknięcie tematu i niepodszywanie się pod osoby z naszego teamu, jestem wdzięczny za pomoc w formie reklamy mimo to jestem zniesmaczony zachowaniem.

Pozdrawiam Element

zhda.png

Opublikowano

na Teodenie grałem od samego początku , aż do końca. Jak sado wyjechał do wojska , bazyl niestety nic nie ogarniał , jedna rzecz robił przez 2 tyg. Mam nadzieje , że tutaj będzie inaczej, ponieważ teodena wspominam bardzo dobrze , powodzenia.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...