Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ja już nie wytrzymuje..

Royal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój brat nabył takiego nawyku, że co 5 minut mówi :

"Haha, jak można być pedałem - Ciota",

"haha długie włosy, ciota pedał, jak można być pedałem"

itp.

Mówi to tak kpiąco, wrednie. Po prostu tego nie lubię. Ma 12 lat i jest głupi, więc rozmowa z nim nic nie da.

On do szkoly nie chodzi, nie zna wielu słów.

Już nie wiem co robić.

Raz na niego naskoczyłem, nie wytrzymałem już, ale on i tak to mówi.

Ignorowanie też nie pomaga..

Opublikowano

Tzn. chodzi, ale nie regularnie i sam sobie wybiera lekcje.. Oceny ma słabe, nic nie słucha na lekcjach. On prawdopodobnie nie zda z MUZYKI.

Był na niej może 2 razy.

Mama nic nie zrobi, wie, że mój brat mnie przezywa.

Opublikowano

Najlepiej byłoby abyś porozmawiał o tym z mamą i poprosił ją o interwencję (szlaban czy coś), bo nawet jak mu przywalisz to pewnie dalej będzie Cię wyzywał. Ewentualnie poproś pedagoga/wychowawcę z jego szkoły, aby poinformowali rodziców. Możesz też go zaszantażować go, że mama się o wszystkim dowie jak nie przestanie.

Opublikowano

Włącz mu slendy tubbes ,slendera lub tą gierke w internecie co morda wyskakiwała na opowiadaj mu horrorów itp.

możesz też tak zrobić że gdy będzie cie przezywał ty wstaniesz bierzesz go do rogu w brzuch walisz nogą i powiedz

" Jak mnie bedziesz tak wyzywał to ci morde przekrzywie" lub coś w tym styli

1367750039-U864681.jpg

card.png

Opublikowano

Nie znacie za bardzo sytuacji, a inaczej się trochę pisze niż mówi, więc ciężko będzie wam zrozumieć jak na prawde jest, ze szczegółami.

Nie będę go bił, bo to zazwyczaj kończy się na tym, że mamy Dom zdemolowany i muszę się chować w pokoju, on jest bardzo agresywny.

Po za tym nie toleruje za bardzo przemocy.

No cóż chyba będę po prostu go ignorował.

Wkońcu mu się znudzi.

@edit

@up

on jest tak jakby Anty Zbokiem. Gdy widzi na mpc jakiś avatar/ sygnature z półgołą kobietą to jest wkurwiony i skarży się, że te forum jest zboczone.. Uważa wtedy, że właściciel tej sygnatury jest Zboczeńcem

Opublikowano

Nie znacie za bardzo sytuacji, a inaczej się trochę pisze niż mówi, więc ciężko będzie wam zrozumieć jak na prawde jest, ze szczegółami.

Nie będę go bił, bo to zazwyczaj kończy się na tym, że mamy Dom zdemolowany i muszę się chować w pokoju, on jest bardzo agresywny.

No cóż chyba będę po prostu go ignorował.

Wkońcu mu się znudzi.

Ile ty masz lat i jak wyglądasz, że nie dasz rady 12 latkowi ?

Ja bym mu tak wpierdolił, że bałby się podejść do mnie przez 10 lat

1342269791-U312181.jpg
Opublikowano

Mam jeszcze 1 pomysł xD

Idziesz z nim na dwór gdy mamy nie ma on wychodzi ty zamykasz drzwi i masz wolne.

Jeszcze mu drzwi wyważy, ja bym nie ryzykował a potem wpierdol w domu XDD

Opublikowano

Gdy mnie bije to ja się tylko bronie, , ale ja nie bije go. Więc osoba trzecia mogła by sobie pomyślec, że z nim przegrywam, że jestem słabszy.

Ale gdy już się na prawde wkurwie to on leży, a nie ja.

Na prawde nie toleruje przemocy, więc przestańcie..

"Mam jeszcze 1 pomysł xD

Idziesz z nim na dwór gdy mamy nie ma on wychodzi ty zamykasz drzwi i masz wolne. "

Raz nie wpuścił mnie do domu gdy wróciłem ze szkoły, stałem na klatce przez 20 minut. Potem gdy udało mi się wejść do domu (nie pytajcie jak) to wypuściłem psa, on po niego poszedł i zamknąłem drzwi. Po 2-3 minutach go wpuściłem, bo w nie walił, policja by przyjechała (mam dizwnych sąsiadów) i szkoda mi było psa.

Opublikowano

środki usypiające?

Lub daj mu coś co pachnie podobnie jak wódka niech sie napije i powiedz mamie. Szlaban ma na 3 tyg lub mniej albo wiecej

1367750039-U864681.jpg

card.png

Opublikowano

Jak lejesz 12-sto latka to caly dom jest zdemolowany i sie chowasz w pokoju?

Ile masz lat?

Nie potrawisz go zignorowac? Z idiotami to sie tak robi.

Nie potrafisz mu wpierdolic, zastraszyc?

Zalisz sie jakby to byl niewiadomo jaki problem a kazdy kto ma mlodsze rodzenstwo przez podobna rzecz przechodzi.

; )

Opublikowano

Dobra proszę zamknąć temat. Nie wiem czemu napisałem to na forum, gdzie nikt go i mnie nie zna.

A czego Ty sie spodziewasz? Takie tematy nakręcają bekę na forumku.

Opublikowano

to daj nam sie poznac. nakrec film o bracie, jak cie bije, jak przed nim uciekasz, moze ci nie pomozemy, ale chociaz beka bedzie xD

Jestem Pacyfistą. Ale nie jest też tak, że mu się daje. Po prostu wolę go nie bić, bo on na prawde jest agresywny, drzwi nawet troche rozpierdolił.

Moim zdaniem jest on chory.

Opublikowano

Tak marnego prowo to już dawno nie widziałem. Royal, jeśli chcesz byc trollem, to trochę nad tym popracuj.

Top: wybij mu ze trzy zeby i bedziesz miał spokój.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...