Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ban za cheata

Reporter88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Używałem cheata Nfuze V2 Streamer. Tylko ESP, no czasami sobie aima włączyłem na 2 kille, ale i tak ludzie się nie skarżyli. No i dostałem bana, za logi, bo reportów na mnie nie było. Piszę z zapytaniem, czy da się jakoś zmienić, żeby nie wysyłało logów, albo coś?

I nie pisać, że jestem lowkiem, który nie umie grać. Zbanowali mi majora. Za nic. Pieprzony nexon.

Opublikowano

Używałem cheata Nfuze V2 Streamer. Tylko ESP, no czasami sobie aima włączyłem na 2 kille, ale i tak ludzie się nie skarżyli. No i dostałem bana, za logi, bo reportów na mnie nie było. Piszę z zapytaniem, czy da się jakoś zmienić, żeby nie wysyłało logów, albo coś?

I nie pisać, że jestem lowkiem, który nie umie grać. Zbanowali mi majora. Za nic. Pieprzony nexon.

1. nic z tym nie zrobisz to wina hacku

2.tam jest key logger wiec lepiej usun ten hack bo ci konta znikna

@edit

i tak i tak bys stracil konto jakbys nie dostal za logi to by ci ukradli

Opublikowano

uzywal bota na mojorze i teraz wonty ze ban

boze ludzie to naprawde idioci ...

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

Widocznie za coś Ci zbanowali tego majora -.-".

Nic nie zrobisz z tym, że cheat wysyła logi do nich. Kup sobie jakiegoś za prawdziwą kasę to przez pierwsze dni będziesz niewykrywalny.

down@

no to chyba cheat je tworzy ? bo tak samo przez sie to się nie robi chyba nie ? ...

Opublikowano

idioci, logi tworzą się na serwerze, nic nie jest wysyłane z waszego komputera

jedyne co mogą zrobić to przeskanować twojego kompa

w poszukiwaniu hackow

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

Na tym majorze nigdy nie używałem hacków. Następni idioci się znaleźli, którzy nie mają zaufania do ludzi i nie wiedzą co to nexon. Dziękuje za wypowiedzi, dowiedziałem się tego co chciałem. Temat DO ZAMKNIĘCIA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...