Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hardkorowy Koksu vs Dawid Ozdoba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Transmisja będzie na polsacie. Pewnie, że będę oglądał :] Chociaż wolałbym jakiś ciekawszy pojedynek, bo na pewno robert wygra.

Opublikowano

wiadomo ze burneika wygra, nie wiem po co wgl ta walka, taka masa przeciw takiej masie wynik moze byc tylko jeden.

Opublikowano

Walka znowu dla kasy :D Ten przeciwnik Burneiki to były chłopak Edyty Herbuś i zawodowy striptizer haha :D

Ale Burneika powinien wygrać.. no chyba, że kupiona walka XDDD

photo261314.png

Opublikowano

Koksu, koksu bla bla.

Wcześniej go lubiłem, a teraz robi z siebie skaczącego pajaca.... Jego żarty są dziecinne i jego podejście do tego tym bardziej. Z tego co wiem Ozdoba przez te 2 miesiące zapierdylał i harował na sali. Żeby czasem koksu się nie zdziwił jak dostanie szybkie 3 ciosy i padnie. Prawda jest też taka, że Ozdoba może dostać jednego strzała i rozjebać się na ringu :)

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

Hardkorowy wcale nie wygrał lub nawet nie prowadził. Mięśnie po używkach to nie siła tylko masa. Ozdoba punktował i klepał Koksa. Ten niby taki dobry zawodnik nie bał się a stał w miejscu i czekał. Facet 130kg boi się kogoś o tyle lżejszego?

Powinni obydwaj zostać zdyskwalifikowani , bo wygrał Ozdoba, punktował.

Widać, że walka ostawiona, sędzia wpierw dopuszcza na "zreperowanie" łuku brwiowego tyle czasu, a później nie dyskwalifikuje obu tylko jednego. Czy uciekasz czy stoisz nie ma różnicy.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Hardkorowy wcale nie wygrał lub nawet nie prowadził. Mięśnie po używkach to nie siła tylko masa. Ozdoba punktował i klepał Koksa. Ten niby taki dobry zawodnik nie bał się a stał w miejscu i czekał. Facet 130kg boi się kogoś o tyle lżejszego?

Powinni obydwaj zostać zdyskwalifikowani , bo wygrał Ozdoba, punktował.

Widać, że walka ostawiona, sędzia wpierw dopuszcza na "zreperowanie" łuku brwiowego tyle czasu, a później nie dyskwalifikuje obu tylko jednego. Czy uciekasz czy stoisz nie ma różnicy.

co ty pierdolisz, przez całą walke bylo widac, ze za kazdym razem jak podchodzil robert tamten biegał na około jak jakas cipka, jedynie jak pare razy sie burneika wyjebał to dopiero raz czy dwa go uderzył i znowu uciekał. to nie jest walka, dobrze ze został zdyskafilikowany bo gdyby doszlo do konca 3 rundy to pewnie blondas by wygrał na pkt a to by bylo niesprawiedliwe wg. mnie bo przez cały czas unikał walki i czekal tylko na szarze i bledy ciezkiego zawodnika, ktory widac, ze nie mogl go dogonic. moze i ozdoba za wzgledu na roznice mas nie mial w normalnej walce szans i musiał uciekac ale zastanowmy sie po co wgl w takim razie z nim walczyl skoro miał taktyke uciekac przez wszystkie 3 rundy.

@down:

przeciez to idioto napisalem, ze nie wchodzil w wymiany tylko cały czas uciekał i z tego powodu to było gówno nie walka. naucz sie czytać.

Opublikowano

co ty pierdolisz, przez całą walke bylo widac, ze za kazdym razem jak podchodzil robert tamten biegał na około jak jakas cipka, jedynie jak pare razy sie burneika wyjebał to dopiero raz czy dwa go uderzył i znowu uciekał. to nie jest walka, dobrze ze został zdyskafilikowany bo gdyby doszlo do konca 3 rundy to pewnie blondas by wygrał na pkt a to by bylo niesprawiedliwe wg. mnie bo przez cały czas unikał walki i czekal tylko na szarze i bledy ciezkiego zawodnika, ktory widac, ze nie mogl go dogonic. moze i ozdoba za wzgledu na roznice mas nie mial w normalnej walce szans i musiał uciekac ale zastanowmy sie po co wgl w takim razie z nim walczyl skoro miał taktyke uciekac przez wszystkie 3 rundy.

Bo w przeciwieństwie do Koksa miał jaja przyjąć walkę z rywalem mocniejszym.Zastanów się człowieku jak lżejszy zawodnik o 50kg ma walczyć.Jeśli miałbyś pojęcie o SW to byś wiedział,że taki Ozdoba nie mógł wchodzić w wymiany z Koksem w półdystansie,bo szybko by znikł.Tancerzyk obił Roberta i taka jest prawda.Nie zmienia to faktu,że walka była słaba.

Opublikowano

Ten ozdoba w filmiku na yt przed walką mówił że Koksu jest na strzała, to sie kurwa przekonaliśmy jak spierdalał przez całą walke, wielki kozak

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Ten ozdoba w filmiku na yt przed walką mówił że Koksu jest na strzała, to sie kurwa przekonaliśmy jak spierdalał przez całą walke, wielki kozak

On nigdy nie był kozakiem.

Ostatnio nauczyciele nam w klasie mowili jaki to Ozdoba był terroryzowany w szkole zawodowej przez kolegow ^^

Opublikowano

Prowadził według mnie Ozdoba ale tylko dzięki technice Nein-Manowej czyli ucieczce. Jak już Koksu mu wyjebał w łeb to aż się wyjebał Ozdoba :D Gdyby 3 runda była tylko ciosy i obrona to byłoby ciekawie. Ale i tak szacun dla Ozdoby, że cokolwiek zrobił dla Koksa - rozciął łuk brwiowy. Ja to bym spierdalał pewnie też ze strachu haha xD

Ja tam nawet po porażce Roberta bym go dalej oglądał na youtube bo jest pozytywnym kolesiem. Może trochę dziecinnym ale lepszy taki niż jakiś inny kulturysta, który poczucia humoru nie ma. :]

photo261314.png

Opublikowano

Tak Ozdoba prowadził bo jakimś cudem rozciął koksowi łuk brwiowy. Zresztą czemu on się z nim "bił" skoro wiedział że walka tak będzie wyglądała, a raczej taniec. Koksu kilka razy go gonił, ale ile można gdy tamten nawet ciosów nie wyprowadza? Kiedy koksu stał na środku tamten krążył wokół niego, kiedy koksu robił zamach w powietrzu tamten spierdalał jeszcze bardziej, ta walka nie miała sensu i dlatego w pełni popieram tą dyskwalifikację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...