Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Złożenie paczki modów na serwer Bukkit 1.4.7

Th0eCode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zamierzam kupić serwer stone na craft serve by pograć sobie z kolegami na modach. I w tym problem. nigdy nie wgrywałem modyfikacji do bukkita. w ofercie craft serve pisze w stone (10 slotowy) jest minecraft forge co pozwala na wgrywanie modów, ale wiem też że nie wszystkie mody działają na bukkit i nie wiem jak je wgrywać.

Tak więc prosiłbym o stworzenie paczki modów na bukkit 1.4.7, w której skład by wchodziły:

red power 2
build craft 3
industrial craft 2
Thaumcraft 3
DamageIndicators
Dungeon Mobs
PrimitiveMobs
EnchantingPlus
Treecapitator
More Health
Optifine (najlepiej ultra)
+ mody loadery, bez których powyższe nie działają np. minecraft mod loader

Brałem te mody z list gotowych paczek, które działają na multi więc nie powinno być problemów. Dlaczego nie pobiorę gotowej paczki? Gotowce mają po 60 i + modów, a na moim sprzęcie nie działa to zbyt dobrze.

Oczywiście jakby jakieś mody się gryzły to prosiłbym o pominięcie go.

W zamian

Ja i moi znajomi prowadzimy kanały na YT - średnio po 200-400 subskrypcji. O twórcy paczki zamieszczalibyśmy informacje pod każdym z niej filmikiem, dodatkowo moglibyśmy Cię jakoś zareklamować.

Poza tym tworzę strony internetowe. Mógłbym stworzyć za darmo z panelem admina, logowaniem itp.

Jeśli interesuje Cię inna forma wynagrodzenia, napisz w wątku, dogadamy się :)

Opublikowano

Pisz tutaj:

www.mpcforum.pl/topic/416843-szukasz-programisty-do-tworzenia-serwera-lub-oferujesz-takowa-pomoc-pisz-tutaj/

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...