Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] ;) pytanko ;)

lordwo1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-zrobili osobny serwer Alpha North i Alpha South wiec jak nie chcesz grac z turkami i izraelczykami to idziesz mozesz isc na North (na South i tak nie wejdziesz) dla mnie jest to chyba najwiekszy plus a jak chcesz grac z nimi to idziesz na Bravo :)

-nx kidy tak jak zawsze byli

-niemcy (abuserzy i nx kidy)

-polowa ma vip hacki a 1/4 publici :) (nawet moj kumpel kupil sobie vipa za 300 zl -.- )

-lagerzy, mineshoterzy na QR

-wycofali permy za nx

-srednie eventy

-nowe mapy

-mozesz skorzystac z poradnika na forum, zmienic proxy i miec darmowe nx (zalezy ile czasu poswiecic jak jedno konto to 920 nx na dzien)

Moim zdaniem tak pól na pól jak lubisz fps to sprobuj innych gierek a do combata zawsze mozna wrocic ale bez rewelacji

Opublikowano

Jak nie masz tam żadnego konta to nie zbyt Ci się opłaca wracać. Lepiej sobie zagrać w innego fps`a chyba, że tego lubisz. Nexon zaczął trochę dbać o graczy eventami typu 100% expa itp. Lecz to nie to samo co CA NA.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Tak warto jeszcze grać w grę Combat Arms na przykład zostałem zbanowany za nic za dobrą grę miałem przerwę w grze rok po roku znowu uległem i gram po dziś Polecam tą grę jak zagrasz mówie ci zostaniesz na długo

Opublikowano

Tak jak napisał kowalskidevelop... też uważam, że to shitgame ale gram .___.

Dostałem bana chyba na 7 kont, i za każdym razem prędzej czy później wracałem.

Nawet w BFa3, lub BF BC2 nie chce mi się tak grać...

Chociaż, mam lepsza propozycje od Combata, ale będziesz musiał poczekać.

Warface... Jak wyjdzie na 100% będę grał!

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...