Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 3 RP

FlameMG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, stało sie tak dziwnie, ze zabrakło mi 3 rp do skina, pisalem juz kiedys do supportu o kwote 17 RP no i napisali ze nie moga dodawać rp/ip/skórek itd ale z racji tego ze 17rp jest to mała kwota to w zamian za grafike z lola doda mi te rp .(tak w skrócie bo jak oni odpowiadaja to litania..) nie chce z siebie robic wiekszego idioty z niż jestem, ale jak bym napisał to mogliby po raz drugo dodać rp ? łącznie to by było 20 rp, no ale... jednorazowo to jednorazowo :| Jakies propozycje ?

Opublikowano

Nie, mogłeś je otrzymać tylko raz.

Po raz drugi odpiszą, iż nie jest to możliwe, gdyż już kiedyś ci pomogli.

Opublikowano

bullshit.

mi kiedyś dali 2 razy.

pamietam, ze raz prosiłem ich o rp i później jeszcze raz potrzebowałem i mi dodali.

nie wiem czy nie sprawdzili czy wcześniej korzystałem z tego, czy co, ale w każdym razie mi dali, warto spróbować, nic cie to nie kosztuje

Opublikowano

Udało sie

Choć normalnie tego nie robimy, to zrealizowałem Twoją prośbę. Punkty zostały dodane do konta, ale możesz ich nie widzieć dopóki nie spróbujesz czegoś kupić w Sklepie. Nie musisz dokonywać pełnego zakupu by punkty się zaktualizowały. Jeżeli byłeś online w trakcie gdy dokonywałem zmian na Twoim koncie, to zapewne zauważyłeś, że Twoje konto zostało zablokowane na 5 minut. Przerwa ta pozwala bazie danych na aktualizację.

Baw się dobrze nowym bohaterem lub skórką!

Był to jednorazowy podarunek RP, więc użyj tych punktów mądrze. :)

Daj znać jeżeli masz dodatkowe pytania lub wątpliwości. Powodzenia na Fields of Justice!

Pozdrawiam serdecznie / Kind regards
"Fortune doesn't favor fools!"
Riot Myga

No nic :D udało sie za 2 razem, znajac zycie za 3 już nie, close prosze :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...