Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Przekierowywanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie do doświadczonych osób - czy możnaby zrobić tak, że mam serwer na dedyku czynny 24/7 powiedzmy 20 slotowy. Kiedy ja wchodzę, to robię reset i następuje automatyczne przekierowanie IP na IP mojego komputera, i wtedy robi się np. 40 slotów. Dałoby się zrobić coś takiego? Czy musiałbym za każdym razem ściągać pliki, potem je wgrywać?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Nie da się tak. Musiałbyś ściągać pliki i trzymać je u siebie. Chyba że przepisał byś całego minecrafta tak żeby działał z zewnętrznym serwerem :D

Dedyk 20 slotowy ? Jest coś takiego?

Opublikowano

Masz dedyka/vps czy slotówkę?

Da się serwer stoi (mapa pliki itp) na dropboxie, a wszystkie procesy są odpalane na kompie. Tylko że spowolini to serwer (obciąży łącze serwera).

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

OK, dzięki, wszyscy mają lajka. Nie opłacałoby mi się to, gdyż mam... poniżej przeciętne łącze internetowe ;s Co prawda procesor (który nie jest do serwerów) dałby na pewno radę, no ale to nic.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...