Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Divineworld

faniu123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Od Jakiegoś Pewnego Czasu Server DivineWorld s2 Mi Sie Laguje W Mieśc Jest Pięknie Idealnie A Na Expowiskach Jest Po Prostu Masakra I Nie Wiem Co Z Tym Zrobić Oto Mój Sprzęt:

-Windows XP SP 3

-Eset NOD32 Antivirus 6

-Ram 1,25GB

-Karta Graficzna 128mb NVIDIA GeForce FX 5200

-Procesor Intel® Celeron® 2.67Ghz

Internet Mam Stacjonarny 12MG

Proszę O Szybkie Odpowiedzi Dam LAJKI :) !!!

Opublikowano

Zależy też od ilości graczy na serwerze.

I stanu zaśmiecenia kompa ;)

A Mógłbyś Mi Podać Najlepsze Rozwiązanie Żeby Wyczyścić Kompa Oprócz Reinstalla Systemu ??

Opublikowano

Na divine o ile pamietam sa dosyc obfite spoty i mapy tez nie sa az tak swietnie przystosowane do slabszych PCtow.

Moze uzyj CCleanera?:)

Zdefragmentuj dysk?

Ale wedlug mnie przyczyna sa DDOSy ktore caly czas towarzysza temu serwerowi.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Na divine o ile pamietam sa dosyc obfite spoty i mapy tez nie sa az tak swietnie przystosowane do slabszych PCtow.

Moze uzyj CCleanera? :)

Zdefragmentuj dysk?

Ale wedlug mnie przyczyna sa DDOSy ktore caly czas towarzysza temu serwerowi.

A Moze Tez Byc To Wina Fałszywego Oprogramowania Systemu ?? I Czy Da Sie To Usunąć

Opublikowano

A Moze Tez Byc To Wina Fałszywego Oprogramowania Systemu ?? I Czy Da Sie To Usunąć

Nie, to nie wina fałszywego oprogramowania. Skoro wcześniej Ci wszystko dobrze działało to przeczyść komputer ccleanerem oraz przeskanuj SpyBotem.

Dodatkowo możesz ustawić większy piorytet dla binki w uruchomionych procesach.

Opublikowano

Nie, to nie wina fałszywego oprogramowania. Skoro wcześniej Ci wszystko dobrze działało to przeczyść komputer ccleanerem oraz przeskanuj SpyBotem.

Dodatkowo możesz ustawić większy piorytet dla binki w uruchomionych procesach.

A Mozesz Na PW Mi Dać Linki Do Tego I Jakie Priorytety W Czym Ustawić ??

Opublikowano

A Mozesz Na PW Mi Dać Linki Do Tego I Jakie Priorytety W Czym Ustawić ??

Faniu, właczasz priva i klikasz tak: ALT + CTRL + DELETE. Gdy to klikniesz wyskoczy ci okno Menadżer Zadań Windows, u góry masz 6 zakładek. Klikasz PROCESY i szukasz procesu priva nazwa priva.exe. Klikasz na niego prawym i szukasz zakładki USTAW PRIORYTET. Wyskoczy ci okno i klikasz Wysoki. Teraz daj + xD

Opublikowano

Faniu, właczasz priva i klikasz tak: ALT + CTRL + DELETE. Gdy to klikniesz wyskoczy ci okno Menadżer Zadań Windows, u góry masz 6 zakładek. Klikasz PROCESY i szukasz procesu priva nazwa priva.exe. Klikasz na niego prawym i szukasz zakładki USTAW PRIORYTET. Wyskoczy ci okno i klikasz Wysoki. Teraz daj + xD

Nie Pomaga :( A Moze To Być Przez TS3 ??

Opublikowano

karta graficzna za slaba widac to odrazu lepiej kup sobie nowy komputer

Ale Wy Czytać Nie Umiecie ?? Napisalem Ze 2 Tyg Temu Smigalo Normalnie Moze To Wina TeamSpeam 3 ??

Opublikowano

idioci nie wiecie to na huy sie odzywacie od pewnego czasu dzieje sie cos dziwnego z DivineWorldS2 gdyz byly ataki od konkurencji ze wzgledu na to ze serwer dlugo stoi. Wiec przyzwyczaj sie bo za szybko tego nie naprawia :D Pozdrawiam a jezeli ktos mnie skrytykuje ze ja sie nie znam to sami pograjcie jakis czas na serwie i zobaczycie wtedy ja tam gralem juz w lata i nic mi sie nie dzialo teraz wlasnie ostatnio tak samo jak autorowi tego postac tnie sie w m1. Wiec to nie jest wina sprzetu lecz wina serwera dziekuje i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...