Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Oferty SB

cambellbn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego ja chcąc kupić SpeedBoosty za 20 zł mam ofertę na 3500 PKT jakiś neonek i rejestrację, a z kolei kolega za taką samą kwotę może dostać 5250 PKT + Supre Cop Edition. Czy to zależy od lvl'u ? ja mam 41 a kolega 20 jednak moim zdaniem jest to działanie kompletnie bez sensu i troszkę nie uczciwe względem innych graczy.

Opublikowano

Niemożliwe, że może otrzymac taką sumę za 20 PLN. W Polsce istnieją tylko sumy 10/20/40/80/200 PLN oraz 3/12/24/30 PLN za SMS.

Musiałby mieszkac w innym kraju. Pozatym nagrody są też losowe dla każdego konta.

Otrzymanie w pakiecie jakiegoś Auta jest (u mnie) od 40 lub 24 PLN za SMS.

Również ilość i różnorodność nagród może być losowa.

Możliwe, że kolega mówi o pakiecie SMS za 24 PLN (4500 SB) i ma tu autko gratis lub za 30 PLN (5750 SB) i tez można tu dostać autko + coś

Lvl nie ma tu znaczenia

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Niemożliwe a jednak. Robiliśmy to dzisiaj rano wspólnie, byłem przy tym dlatego moje zdziwienie jest tak wielkie. Teraz sprawdziłem na moim koncie głównym i na jakimś drugim. Oferta teraz wygląda jeszcze inaczej.post-914302-0-36392000-1367069773.jpg

Opublikowano

U mnie też jest podobnie tzn. ja mam takie same oferty jak cambelbn, a kolega miał za 20zł 5750SB i zawsze mu autko dorzucało do tego, a na dodatek miał opcje za 6zł z autkiem i 1500SB ale ta oferta znikła mu chyba od momentu nabicia 25 lvl

Opublikowano

Na każde konto jest losowo przyznawana oferta i różnie się zmienia.

Kwoty są takie same, tylko są inne prezenty.

Czasami podczas eventów itp. są podobne oferty, na wszystkich kontach.

Opublikowano

Tak więc jest nadzieja, że uda trafić mi się na podobny zestaw prezentów i ilość boostów. Znając jednak moje szczęście to nigdy mi się to nie trafi ;>
Okejo to dzięki wielkie za szybkie i treściwe odpowiedzi.
Miłego dnia.

Opublikowano

Jak widac na załączonym zdjęciu jest to oferta specjalna. Nie wiem komu taka przysługuje ale znam ludzi którzy grają od początku i jeszcze jej nie mieli... Dziwna sprawa

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Jak widac na załączonym zdjęciu jest to oferta specjalna. Nie wiem komu taka przysługuje ale znam ludzi którzy grają od początku i jeszcze jej nie mieli... Dziwna sprawa

tez miałem podobna sprawe z taka oferta specjalną ona zadko wchodzi cza miec farta i wyczucie czasu a to troche niefer ze kazde konto ma własnie losowe prezenty i czasem w tym sb

Opublikowano

Mnie właśnie spotkało coś takiego:

21733895110339149416_thumb.jpg

Nie zmienia się oferta już od dwóch dni :P Bynajmniej konto mi się chyba zbugowało, ale nie jestem pewien.

73809008364744370638.jpg

Opublikowano

A ja przez cały kwiecień i teraz mam na każdą ofertę klika % za darmo.

20130503174905needforsp.png

Te samochody zmieniają się mi co 2 dni. Wczoraj miałem te co na zdjęciu UP.

Za SMS mam (oprócz oferty za 3.65zł) oferty ze samochodem Infiniti. :)

Opublikowano

Wiem , na innym koncie też tak mam, ale chodzi mi o ten bug, że 95 zł jest 12k, a za 80 zł 17,5k , a o 50k w ogóle nie ma mowy! Nie wiem co w tej sprawie robić czy pisać do Ea czy może poczekać.

73809008364744370638.jpg

Opublikowano

Dobra przeprowadziłem testy na 3 różnych proxy (wszystkie polskie, inne województwa) prezenty generalnie były takie same, lecz w dolnośląskim w sms za 24zł zamiast lexusa is300 był Bentley TE Edition o.O, w normalnych było diablo, leuxs is300 i ford sv150 + albo exige albo supra cop w dolnośląskim. Dorzucam też screena którego zrobiłem na nowym koncie na moim ip, wszystko jest prawie identyczne lecz na moim koncie mam sam syf + ofertę za 200zł. Jutro też powtórzę tą sekwencję i podam wyniki.

http://screenshooter.net/3426521/xsddvyy
Opublikowano

To są oferty dla kont utworzonych dzisiaj, mi np. oferta zmienia się co ok. tydzień i zawsze mam same gówna =.=. Mój pierwszy post pokazuje że istnieje pewien system który jest bardzo powtarzalny + nowe konta nie mogą kupić za 200zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...