Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Dla początkujących)

Liszowski321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie moi drodzy , z tej strony Vomper i myślę że ten poradnik się przyda graczom początkującym w tej grze. Są to pytania które szukałem i myślę że znam odpowiedź jeżeli źle odpowiedziałem to mnie poprawcie.

~1 - Jaką postać wybrać Pod PVP ? - Ja Polecam Maga, Dlaczego? Ponieważ Bije kilka celów naraz oraz dobre DMG Magiczne. , Pod Expa też jest dobre.

~2 - Skąd zdobyć darmowego smoka +5 PD ? Otóż Ten Autor :http://www.mpcforum.pl/topic/917688-tut-smoczek-na-start/ Zna odpowiedź wystarczy że wejdziecie na ten link : xxx Zrobicie konto wejdziecie do gry i macie po lewej (Prawej) Stronie Takie dwie torebeczki , otwieracie je i pisze wam : "Wiadomość od BigPoints Otrzymaliśmy twoje zamówienie itd.." i wtedy mamy smoczka wystarczy wejść w BP i go przywołać.

~3 -Kto jest lepszy Łucznik czy Wojownik? - Moja odpowiedź jest Łucznik Dlaczego? Ponieważ bije z dystansu a wojownik musi za nim latać , oczywiście Łucznik ma też czary spowalniające.

~4 - Mag vs Wojownik? - Zależy MAG ma mało pancerza ale za to bije więcej DMG ja bym stawił na maga.

@@@ Proszę o wyrozumiałość to mój pierwszy poradnik :)

@TOP Będe rozwijał ten temat :)

Dzięki i liczę na PluZgi!

Opublikowano

Na chwile obecną to prócz tego smoka to za przeproszeniem jest to dupa a nie poradnik.

Nie skomentuję nawet graficznej oprawy, bo musiałbym walić inwektywami na prawo i lewo.

Tak więc podsumowując usuń ten temat i zanim napiszesz cokolwiek nowego to poświęć na to przynajmniej 3-4 godziny(aby miało ręce i nogi).

Pozdrawiam

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...