Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie drzewko czołgów rozwijać?

sebado3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie rozwijam niemieckie drzewko. Daleko nie doszedłem, dopiero mam Pzkpfw III A.. Nie jestem pewny czy rozwijać dalej, czy lepiej iść w czołgi z jakiegoś innego kraju. Proszę o radę co rozwijać.

Opublikowano

Na start radzieckie czołgi są najlepsze. Najlepiej pograj wszystkimi 1 tierami. Zobacz którymi Ci najlepiej idzie i je rozwijaj.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Na start radzieckie czołgi są najlepsze. Najlepiej pograj wszystkimi 1 tierami. Zobacz którymi Ci najlepiej idzie i je rozwijaj.

Grałem, już sporo czasu gram w WOT-a. Tylko teraz nowe konto zrobiłem.

Opublikowano

To zalezy co wolisz. Każde drzewko charakteryzuje się czymś innym. USA np. bardzo szybko zgrywają celownik i przeładowują.

Opublikowano

To zalezy co wolisz. Każde drzewko charakteryzuje się czymś innym. USA np. bardzo szybko zgrywają celownik i przeładowują.

Preferuję spory pancerz i obrażenia. Prędkość może być mała.

Opublikowano

To USA TD takie są. Np. T110E3 - 305 pancerza z przodu a dmg 800. W sumie to wszystkie niszczyciele maja spore dmg.

Opublikowano

Tak, na I tierach napewno mu się rozjaśni... Pomyśl co piszesz. Ja odkąd gram w wot-a w rosyjskim drzewku zbadałem T-34. Jakoś od roku daje radę bez badania ZSRR, także nie mówcie że są najlepsze na start. Ja zacząłem od drzewka niemieckiego, linią do E-100, przez Pz38na. Do IV gra się kijowo, jednak od V w górę raczej sprawia to przyjemność. Jak "ogarniasz" już bardziej kątowania itp to proponuję amerykańskie HT. Od M6 poczynająć poprzez porządne T29, T32 i M103. Z tego co mówisz, polecam także robić linie TD (rosyjskich lub amerykańskich).

Opublikowano

Według mnie najlepsze na start bedą amerykańskie HT do T1105 ponieważ ruskie sa strasznie niecelne i drogie w eksploatacji. A ja gdy doszedłem do IS-8 bradzo zawiodłem sie na tym drzewku i sprzedałem IS-8 bo chciałem ht a dostałem średnio zwrotnego meda.

Opublikowano

Według mnie amerykańskie ciężkie i rosyjskie do ISa najlepsze. Choć ja mam nieco inne odczucia w porównaniu z innymi, jak dotąd zacząłem ogarniać po 2 ścieżki dla każdej nacji oprócz Chinoli i francuzów, i póki co bardzo przyjemnie gra mi się T2 Medium i Criuserem trójką i czwórką. Niezłe działa, szybkie i przyzwoity pancerz. T46 też niczego sobie.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja bym ci polecił chińskie czołgi. Może mają średni pancerz, ale mają spory DMG i penetracje.

Oraz prawie zerową depresje działa.

76561198001815076.png
Opublikowano

No nie mozna miec wszystkiego za to ruskie maja niecelne działa mój IS-3 potrafił robic cuda raz z 500 trafiał w scuta , a raz z 100m w nieruchomego ISu-152 nie trafiał.

Opublikowano

ja skończyłem havy drogi ruskie mam IS-4 i IS-7 teraz cisnę t29 to tak droga na is-7 fajnie jest na kv-1s, IS też w miarę, IS-3 dobry ale trzeba uważać żeby w amunicyjny nie strzelali bo wybucha często, IS-8 jak dla mnie beznadziejny taki wolny ,duży med z działem od havy teraz droga na is-4. T150 jak dla mnie bardzo dobry lepsze wyniki niż na kv1-s(może dlatego że lepiej gram bo to druga droga) kv-3 jak dla mnie najlepsza VII kv-4 beznadziejny czołg męczyłem się strasznie na nim ciesze się że już nigdy nie będę nim grał ST-I fajna IX jak dla mnie tylko E-75 lepszy na tym tierze

SigUserBG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...