Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ban za problem z pingiem

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie zrobisz, na odpowiedź będziesz czekał dłużej niż trwa ban więc to nie mam sensu. Napiszą ci że następnym razem upewnij przed grą czy wszystko jest ok z twoim internetem.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Mistrzostwo, mają mu odpisać o sprawdzenie połączenia, gdy to była ich wina?

Pisz do supportu, możesz liczyć na rekompensację oraz, rzecz jasna, zdjęcie bana.

Po prostu napisz po polsku, dopisz do tematu *WAŻNE*, powinni się zainteresować dość szybko.

Opublikowano

Nie liczyłbym na wiele po kontakcie z suppem. Ostatnio wysłałem im screena gdzie po przegranym meczu koleś wyzywał mnie i moją rodzinę od najgorszych. Po wysłaniu do nich screena odpisali, że dziękują ale nic nie mogą zrobić. Także po zakończeniu meczu wyzywajcie ile wlezie jeśli macie taki kaprys - nic wam za to nie zrobią. I nie korzystajcie z "pomocy" supportu - szkoda czasu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napisalem i szybko odpisali ale zamiast dac unban powiedIeli dlaczego byly problemy z gra..

Miałem to samo, po prostu oni nie umieją czytać ze zrozumieniem

@off 100 post

Opublikowano

Dokładnie. Może jeszcze nie wiedzą że im się serwer spieprzył i każdy miał 1000 pingu, w ch... lagów i kcki co 2 minuty? Jak wyzywał mnie koleś po zakończeniu meczu i wysłałem im raport to napisali, że nic nie mogą zrobić i żebym korzystał z opcji zgłoś w grze. Jedyne co możesz zrobić w tej sytuacji to załóż refferala tnij noobków i przeczekaj okres bana.

Opublikowano

Support nic ci tu nie załatwi. Poza tym już sobie pewnie nagrabiłeś wychodząc z wcześniejszych gier. Na przyszłość albo sprawdzaj jakość swojego połączenia, albo po prostu nie wal rage quitów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...