Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Aktorów ( Stałych ) Do serialu SAMP Prison break

maniak1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc na początku mała historia fabuły , żeby zachęcić ;]

San Andreas - miasto pełne wojen gangów pomiędzy trzema gangami: Ledwo istniejącymi Vegasami i Ruskimi, upadającymi Grove Street i dominującymi Ballsami. Cezar Vialpando, nasz główny bohater wyjeżdża na studia, ponieważ chce prowadzić normalne życie, od wojen i krwi. Kiedy wyjeżdża, dowiaduje się o kłopotach jego przyjaciół z dzieciństwa, brata i śmierci jego matki oraz rodziny. Gdy wraca do LOS SANTOS, do miasta z którego pochodzi, widzi cały swój świat odmieniony o 180 stopni. Jizzy B- szef ballasów, który zamordował rodzinnę ballasów macza palce przeciw upadkowi GROVE STREET. Cezar zaczyna rozumieć, ze jest potrzebny rodzinie. Kiedy Jizzy B powoduje zamknięcie całego grove street w więzieniu, Cezar pragnie sie zemścić. Za nim to sie stanie, dowiaduje się pewnej tajemnicy, i trafia do więzienia, najpilniej strzeżonego w SAN ANDREAS. Ma zamiar uratować z niego swojego brata i przyjaciół - bratu bowiem grozi egzekucja za 4 tygodnie.
czy Cezar uratuje swoich bliskich z więzienia? Czy Grove street odrodzi się na nowo jak dawniej i zemści na ballasach? Jak potocza sie dalej losy Grove Street? Zapraszamy na dalsze odcinki. ;p
Historia serialu powstania serialu.
Kiedy byłem małym podstawówkowym dzieckiem - jak każdy zresztą wracałem ze szkoły i grałem w GTA. W 1 gim poznałem serial jaki jest prison break. Spodobał mi się, potem na yt zauważyłem jakieś marne produkcje związane z prison breakiem w sampie. Siedziałem na klatce z kolegami i zaproponowali mi to, gdyż uważali że mam sporą wyobraźnię. OD 2 gim tworzyłem, myślałem nad serialem, więzieniem, fabułą. udało się. Serial powstał rok temu
I teraz pojawia się punkt całego programu.
Otóż , szukamy stałych aktorów do tego toż serialu ! ;>
Wymagania:
Wiek 14+
Stały dostęp do SAMP
Ping nie większy niż 100
Zaznajomienie się z odcinkami
Znajomość całej fabuły.
Minimalny czas dostępu do komputera 3h-5h
Ogarnięcie ( To podstawa )
Umiejętność słuchania się reżysera.
Jeśli spełniasz te warunki napisz na gg 11339568 lub 5009605 ( Reżyser )
Łapcie link do kanału na YT
Jeśli temat napisany źle ; nie w tym dziale ; czy coś innego prosiłbym o nie usuwanie tylko przeniesienie i wlepienie jakichś minimalnych pkt karnych ;) Thx z góry to na tyle. ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...