Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Pomożecie ?

Gość Arwanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy klikam "start" w Darkorbit otwiera mi siete okienko gry i mam black screen ? co się stało?

Opublikowano

ja ci powiem że poslka logika jest też tak dwa razy o ściane i raz o podłoge

a tak na serio to wyczyść ciasteczka

x

Opublikowano

Jeżeli czyszczenie ciasteczek nie pomoże to spróbuj przeczyścić całą przeglądarkę np. CCleanerem.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Odinstaluj Adobe Flash Player'a i pobierz ręcznie najnowszą aktualną wersję.

Prócz czyszczenia ciasteczek, możesz wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki.

Jeśli nie pomoże, to spróbuj uruchomić inną przeglądarką lub w przeglądarce jako nową zakładkę, kopiując adres url z okienka, które uruchamia się po naciśnięciu "Start".

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Niby wszystko się zgadza ale nie napisałeś na jakim sprzęcie... czyszczenie, reinstalacje itp. nic nie pomoże jeśli masz mało pamięci RAM czyli poniżej 4GB, procek gorszy niż 2 GHz na rdzeń lub pojedynczy bo przy flash'u to i tak bez znaczenia. Coś skopali z gierką po dodaniu wrót Hades i jej wymagania sprzętowe znacznie wzrosły. Dla porównania powiem że zadanie klienta gry jeszcze rok temu na chromie to było jakieś 250-450 MB, ostatnio 700-1200 MB, a po aktualizacji wywala mi 1300-3200 MB czyli sam klient gry wymaga 3,2 GB pamięci RAM. Na laptopie z 2 GB RAM'u już nie pogram bo mi wywala wtyczkę flasha :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...