Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Coś na poprawę samopoczucia :D

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pzegrałeś nim 2 rankedy, pff jaki noob l2p.

Nieźle ci nim idzie, może masz jakieś porady jak nim siać borute ?

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Pzegrałeś nim 2 rankedy, pff jaki noob l2p.

Nieźle ci nim idzie, może masz jakieś porady jak nim siać borute ?

Uzytkownik jest w silver 4, latwo tam wykierowac gre postacia jaka jest heca, wystarczy sporo gankow zrobic na poczatku.

sstwc.jpg

Opublikowano

24 pkt a wygrales z 15 ranków, grasz z bronzami.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Heca to właśnie jeden z tych champow, który może was wyciągnąć z silvera.

Żałosne jest to, że na smurfie grałem only heca, a na mainie wole dodatkowe ryny. :s

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

O co w tym chodzi bo zielony jestem ?

Haha , żartuje . :D

GG WP .

Muszę sobie właśnie kupić Heca bo ostatnio jak mi się trafia w Enemy to rozpie****a każdego jak chce ...

Opublikowano

Tia... teraz 2 rankedy przegrane, najpierw 2 afków malph i ashe którzy pod koniec się obudzili, a później cait 20/0 i twitch 30 farmy w 10 minucie... brak komentarza...

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Gratulacje Ja to mam takie retardy ,że szkoda gadać:(... eliminacje do devizji zyebane... Pierwsza gra jeszcze była ok ta przegrana po prostu byli lepsi... Ale druga gra porażka... Mf która kupuje maczetę jako pierwszy item potem składa z niej to coś co daje ap... Potem idzie afk 23 minuta meczu 0-10... Wywala ulty itd. ma spwanie.. Diana 3-9 ciągle flame ,nie gankuje bo "I don't have 6 level" , xerath 2-14 ogólnie porażka jedynie garen dawał rade na topie ,ale co on zrobi przeciwko nafeedowanemu varusowi i innym enemy.... :(. Dobra ,już przestaje płakać... Topic: Gz :D.

Opublikowano

Gratulacje Ja to mam takie retardy ,że szkoda gadać :(... eliminacje do devizji zyebane... Pierwsza gra jeszcze była ok ta przegrana po prostu byli lepsi... Ale druga gra porażka... Mf która kupuje maczetę jako pierwszy item potem składa z niej to coś co daje ap... Potem idzie afk 23 minuta meczu 0-10... Wywala ulty itd. ma spwanie.. Diana 3-9 ciągle flame ,nie gankuje bo "I don't have 6 level" , xerath 2-14 ogólnie porażka jedynie garen dawał rade na topie ,ale co on zrobi przeciwko nafeedowanemu varusowi i innym enemy.... :(. Dobra ,już przestaje płakać... Topic: Gz :D.

A w tej bajce był smoki ?

@Top Ładna passa Hecarimem, powinni nerfić lategame tej postaci, dmg z dupy oraz miliard hp i armorów.

Opublikowano

Heca to jest masakryczna postać :D. Gratki typku :P.

PS jeśli chcecie wyjść z silvera to proponuję grać pantheonem na midzie :P. Od 9 rano wyszedłem z Silver I 0 pkt na Gold V :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...